Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? Nem...

Mit jelenthet ez az álom? Nem a legövidebb.

Figyelt kérdés

zárójelbe levő pár betű monogramm hogy később segíttsen visszaemlékezni :) (szinte minden álmom leírom)

Egy városból futunk ki páran, fegyvereink vannak. Karunkon 1-1 piros szallag. Kiérünk a városból és egy kisebb tisztáson vagyunk, ahol világos kék karszallagosok vannak, kb 10en. Csak szétszórva vannak és mutatják hogy siessünk. Egy fás részre befutunk, és egy faházhoz érünk.

Azt mondják hogy a házban van a csapat másik fele, de ki akarják derítteni hogy ki a kém.

Az ég szép kék volt néhány felhővel. Élénk volt minden, nem tűnt álomnak. Felnézek és látom h tőlűnk sacc 1km re van egy hatalmas domb. Csak 1 ösvény vezetett fel oda, és nagyon meredek volt. Magasabb volt mint egy panel. Mondtam pár haveromnak hogy menjünk fel oda és nézzünk körbe.

Elindultunk (s.v k.p b.z h.k). Sétálva haladtunk közbe beszélgettünk, amikor zöld szallagosok elkezdtek lőni ránk, és szétszéledtünk.

Pár perc múlva s.v-vel találkoztunk, és folytattuk az utat. Szóbajött hogy a zöldek túlzottan megerősödtek, és a város fele haladnak, és ha elérik akkor megszívjuk. Egy kis max 2m széles patakocskán átugrott a haverom. Mondtam hogy nem mély ez és lassan belesétáltam.alig pár cm mély volt, de a végén volt egy rész ahol kb 40cm mély volt. Mondtam h készíttsen rólam egy fotót hogy a dunában állok. Sétáltunk tovább, és egy tisztásra értünk. Eszméletlen szép volt a táj. Zöld fű amiket lenget a szél, a nap is rendesen süt. (1x volt csak kb ilyen valósághű álmom, a szelet és éreztem).

Megláttuk a domb tetőre vezető utat. Ott volt 2 másik haverom is (b.z h.k). Mire feljutottunk, nagyon elfáradtam. Láttuk hogy pár km-re van egy nagy város, ahonnan indultunk, viszont a másik irányba is kb ua távra van egy város. Mondtam hogy még feljebb is tudunk menni picit, onnan többet láthatnánk. Volt egy vaskorlát, azon kapaszkodtak. Füves volt a talaj, pedig eszméletlen magason voltunk. Pár m széles volt a talaj ott fent. Legfel mentünk. Az egyik haverom hiányzott (még az erdőbe ott volt de ugye szétszéledtünk) (k.p) A lent láttuk hogy az erdőben mozgolódás van és egy sárga füst oszlop emelkedik fel a másik városból. Fél percig látszott sacc. Mondták h biztosíttsam magam, mire én h nem kell. Lehasaltam, és a peremen voltam. Elkezdtem csúszni, próbáltak gyorsan utánam nyúlni és elkapni, de nem sikerült. Ordítottak is.

Én csak zuhantam lefele. Az ég helyett már lefele néztem. Nyugodt voltam, és nem féletem. Láttam ahogy közeledem a fák felé. Oldalra nézve még a napot megpillantottam.

Az udvarunkba vagyok

minden fa ki van vágva, csak a törzse van ott, mégis elszáradó falevéllel van tele az egész környék.

Picit borongós volt az idő, a felhők a napot csak annyira takarták ál hogy picit sötétebb volt. Volt egy kútgyűrű előttem. Rengeteg kavics volt benne. Kb 1,5m-el a teteje alattig, és vizzel volt tele. Egy csaj ült benne, ruhástul. Én is bele mentem a kútgyűrűbe, szintén ruhával együtt. Míg bele nem ültem addig mosolygott, majd mérges lett és felordított hogy takarodjak el! Meg akartam kérdezni hogy miért, de sírva gyorsan kiszált onnan és elszaladt...

2013. nov. 9. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem rossz álom:)
2013. nov. 10. 10:34
 2/3 anonim válasza:

Az álmod nagyon összetett,így szerintem a jelképeire kell bontani...színek,tárgyak,emberek...itt egy kis magyarázat:

piros szín:-szerencsés szerelem

kék szín:-harag

házat látni:-jó üzlet vár

domb:-előkelő ismeretség

zöld:-reményed valóra válik

patakon átmenni:-elmúlik a szerelem

fényképezni:-nem várt kiadás

fű:-szerencsés öregség

erdőt látni:-szorongás

zuhanni:-elégedetlenség

kivágott fa:-meghiúsult remények

falevél:-szomorúság

udvar:-védelem

idegen leány:-betegség

Az álmoknak nem mindig vannak összefüggő jelentésük,de ez az álom a bátorságról árulkodik és a végén lévő lány valószínűleg a szerelem szimbóluma.

(ha az álmaidról kérdéseid vannak,vagy arra vagy kíváncsi hogy mi a jelentésük akkor privátban nyugodtan írj rám és ha tudok akkor segítek :) )

2013. nov. 13. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az álomfejtést :) írtam privátot is
2013. nov. 14. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!