Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az az álom ahol...

Mit jelenthet az az álom ahol a párom ex barátnöjét láttam?

Figyelt kérdés
Még soha nem találkoztam vele , de képen viszont láttam már. Hááát álmomba szép s csinos volt és én szégyenlettem magam, hogy én hogy nézek ki hozzá képest :( pedig nem mondhatom, hogy csúnya vagyok!! s nem tudom hogy mit jelenthet, hogy az exét láttam ! Segitene valaki?
2013. nov. 8. 15:05
 1/7 A kérdező kommentje:
S annyit még hozzá téve, hogy a normál életbe a csaj eléggé teltkarcsú...
2013. nov. 8. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem amiatt aggódsz, hogy a riválisod lehet. Nem bízol magadban, vagy attól tartasz, hogy a párod nem tart elég jónak.

Gyakoriak a hasonló álmok, mikor egy rivális harmadik személy tűnik fel, vagy simán csak aggódik egy lehetséges rivális feltűnésétől.

2013. nov. 8. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
párom bomba nönek tart s ezerszer elmondta hogy jól döntött mikor engem megismert s dobta öt!!!! hogy a legjobb döntése volt az életébe!
2013. nov. 8. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Az egy dolog. Attól még tudat alatt dolgozik benned valami kétség vagy félelem.
2013. nov. 8. 16:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy kicsit talán az , hogy netán talál magának egy másikat. De miért ont az exével kell álmodnom miért nem egy másik növel ezt nem értem...
2013. nov. 8. 16:48
 6/7 A kérdező kommentje:
és még annyit , hogy messzebb lakik mint mi... mi bp-n lakunk ö meg győrbe a párjával. szóval az sem mondhatnám hogy újra összejönnének.. párom nem is akarna :D
2013. nov. 8. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyi logikát ne keress egy álomban. :)
2013. nov. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!