Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Help! Tegnap volt a negyedik...

Help! Tegnap volt a negyedik eset, hogy alvásbénulást tapasztaltam. Olvastam, hogy nagyon ritka esetben akár szívleállással is járhat. Igaz ez?

Figyelt kérdés
Egyszerűen csak az éjszaka közepén felriadok és le vagyok bénulva. Érzem, hogy még nem vagyok teljesen magamnál, ilyenkor behunyom a szemem és várok, mivel sokan számoltak be arról, hogy látomásai vannak, és nem szeretnék ilyesmit tapasztalni. Tegnap éjjel volt, hogy a szemem félig nyitva volt, és az ágyam előtt az volt a látomásomba, hogy egy virágcserép leesik tartóról, utána lefagytam. Hála istennek csak 10-15 másodpercig tart egy ilyen, de kicsit parázok hogy a szívizomra nincs e hatással ez az egész.

2013. okt. 20. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, gyakorlatilag minden járhat szívleállással az esetek elenyésző részében. Nem kell parázni, nagyon sok embernek van ilyen és nem halnak bele az emberek. Nekem már rengetegszer volt (bár nyilván az én személyes tapasztalatom értéktelen statisztikai szempontból).

Nem lesz semmi gond, ha megszokod, akkor egész király dolog.

2013. okt. 20. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, a szívleállást sztem a pánik okozhatja, 1 a tizmillióhoz az esély rá kivéve ha szivbeteg vagy.

Ha nincs ebben tapasztalatod, akkor félni fogsz a mozdulatlanságtól, és ha beüt egy halucináció (ilyenkor gyakori) az nagyon félelmetes lehet. A tapasztalat, az álomkontroll, a tudatosság nagyon megritkitja a halucinációkat, megszünteti a félelmet is.

Nekem már sokszor volt már alvásparalizis, régebben átlagosan hetente egy és szándékosan is sikerült csinálnom, de most már másfél hónapja nem volt.

2013. okt. 20. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igaz, a szív saját ingerületgeneráló központal rendelkezik (szinuszcsomo). Ez annyit tesz, hogy ha az agyad teljesen meghalna, a szived akkor sem állna le... ne parázz ezen.
2013. okt. 20. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és ez a szivbetegekre igaz, ugy 1/10000000, nálad nincs esély rá, nem vagy te őz hogy leálljon a szived egy kis pániktól XD
2013. okt. 20. 23:36
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi. remélem a legjobbakat
2013. okt. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!