Lenne valami jelentősége?
Júliusban álmodtam ezt még, úgy emlékszem.Nem álmodtam még ilyet.
Szóval azt álmodtam,hogy mentünk az osztálytáraimmal egy nagyobb házban,és a szoba ajtónkhoz érkeztünk.Az volt az ajtó felé írva:mond el háromszor a Miatyánkat. persze ,egyikünk sem mondta el.Beléptünk,beszélgettünk,nem emlékszem miről,ők egyszer csak kimentek én egyedül maradtam. Ki nyitódott az ablak,befújta a szél,fellebbentek a függönyök,oda mentem óvatosan de elkapott valaki és elvágta a nyakam,ezt éreztem is,kicsit kellemetlen volt.A pasi szőkés barna hajú volt, hosszú bőr kabát ami kicsit csillogott, ugyan ilyen volt a gatyája is,bakancsa volt,helyesnek tűnt.Nem tudom miért emlékszem ennyire rá.De mikor elvágta a torkom,felébredtem,aztán vissza aludtam.Folytatódott az álmom,ekkor már jóban voltam vele.Azt mondta ha elmondom a Miatyánkat nem esik bajom,ezt mosolyogva mondta végig.Elmondtam,de ekkor nagy szél volt a szobában és az osztálytársaim összeestek,ő meg csak mosolygott rám.Többször is meglátogattam,mert mint ahogy mondtam jóba lettünk.Többire nem emlékszem.De azt sem tudom miért álmodtam.Lenne valami jelentősége?
Vallásos vagy szóval valami vallási jelentőséggel rendelkezik szerinted... ezért is aggódsz miatta.
Miért mentek ki a barátaid? Milyen volt a szoba? Milyen volt az idő, a napszak? Egy csomó részlet van amit nem közöltél és fontos lehet az álmodban. Az álmoknak nem a fő jelenetei a fontosak hanem azok a részletek amik megragadták a figyelmedet. Privátban írd le a történeted/álmod és szívesen segítek megfejteni, azzal az egy feltétellel, hogy nem aggódsz majd a vallás miatt, mert nem vagyok keresztény és nem úgy nézem a dolgokat ahogyan te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!