Ennek lehet jelentősége?
Akit nem tud értelmes választ adni az ne olvassa el!!!
Egészen ott kezdődik hogy szakítottam a barátommal. akkor láttam először ÁLMOMBAN egy fekete hajú fiút, igazából sok különbség volt közte és a volt barátom között ( akkor eszembe az jutott eszembe lehet azért van mert az ellentéte meg minden... ) majd folyamatosan vele kezdtem álmodni( gondolom rájöttetek miket). utána tanévnyitóra mentem barátnőmmel és automatikusan elkezdte lesni a fiúkat ki jött ki változott és ott mutatott rá ugyan arra a srácra akivel álmodtam közben kiderült hogy honnan jött az iskolánkba ( még életemben nem láttam előtte csak álmomban :D ) mindig engem néz pont úgy mint az első álmomban
ezekből le lehet vonni vmit? miért álmodtam úgy vele hogy közben nem is ismertem? stb.
Ez nagyon érdekes :)
Valamilyen kapcsolat van köztetek, pont azért álmodtad mert közeledett a "találkozás".
Az is lehet h az egyik lelki társad.
Amúgy biztosan elég intuitív vagy, biztosan lenne tehetséged spirituális dolgokhoz.
Én csak azt kérdezem, hogy honnan lehet azt tudni, hogy tudok rá értelmes választ adni, amíg el nem olvasom?
Mellesleg ha tetszik a srác álmodban vagy a valóságban akkor hajts rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!