Álmomban fogakat szedtem össze és mutattam a gyermekemnek, hogy nézd csak mennyi fog. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 19:36
1/7 Angelik@ válasza:
Ilyet még nem hallottam. Viszont azt tudom hogy ha kiesik a fogad álmodban és fáj, az közeli hozzátartozó halálát jelenti. Sose hittem ebben, nem is érdekelnek ezek a dolgok, de nővérem eddig mindig megálmodta az ilyet és sajnos megtörtént. Fura...
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok valami nagy álomfejtő, de a tapasztalataim és a tudomásom szerint a kihullott fogak álomban szorongást, veszteségtől való félelmet, vagy épp megkönnyebbülést jelentenek, hogy megszabadultunk valamitől.
Amúgy a fog még az agresszió jelképe is lehet, az erőé, vagy "harci eszközként" funkcionálnak (fogakkal harapunk).
Sajnos elég nehéz egy álmot ismeretlenül megfejteni, az álmokon keresztül sokszor a tudatalattink üzen.
Szimbólumokban gondolkodj, úgy próbálj rájönni a megfejtésre.
3/7 lcadam válasza:
nézesd meg a fogaidat, vagy a gyermekedét
4/7 Angelik@ válasza:
Kérdező!
Csak kíváncsi vagyok, hogy megtudtál többet azóta?
Reméljük nincs jelentősége, csak egy buta álom. :)
5/7 Bogoj válasza:
azt, hogy ha nem mosod a fogad, idő előtt kihullik.
6/7 chuck dorisz válasza:
Kedves kérdező, baromi jó válaszokat kaptál, de senkinek nem tűnt föl, hogy nem a saját fogaidat szedegetted, hanem találtad őket. Szóval ezek a talált fogak analógiát mutatnak a "talált pénzek", "talált kincsek" típusú álmokkal, azoknak nézz utána!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár így sem jöttem rá, mit jelenthet.
2013. okt. 17. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!