Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kerecsensólyommal álmodni?

Kerecsensólyommal álmodni?

Figyelt kérdés

Álmomban egy kerecsensólyom fészkében voltam 3 fiókával. Nem emlékszem biztosan, de azt hiszem én is fióka voltam.

Megjött az anyamadár, és ennünk adott. Valami véres húscafat volt, de egyáltalán nem undorodtam tőle.

Nagyon furcsa, de jó érzés volt.

Szerintetek mit jelenthet?

2013. okt. 3. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a totemallatod a solyom, igy jelentkezett. nezz utana, milyen tulajdonsagokkal rendelkezik ez a madar. magadban is felfedezel hasonlokat ?
2013. okt. 3. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Kerecsensólyom? Az más néven, nem turul madár? Ha igen, akkor meg is van válaszolva: magyar vagy és kész! :D

Komolyra fordítva a szót - jó kérdés, de az álmoknak, nincs mindig jelentőségük. Én is álmodtam már furákat, de nem keresem a jelentőségüket.

2013. okt. 4. 10:31
 3/6 A kérdező kommentje:
2000-ben születtem, az volt a kerecsensólyom éve. Lehet vmi köze hozzá?
2013. okt. 6. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak azt, hogy ebben az évben 14 éves vagy és semmi többet.
2013. okt. 6. 15:27
 5/6 A kérdező kommentje:
13
2013. okt. 6. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megtudtam, a totemállatom a sólyom (köszi 1!) és így üzent nekem. Köszönöm a válaszokat! :-)
2013. okt. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!