Egy ismerősömmel álmodtam, mit jelent? (több lent)
Olyan ismerősömmel álmodtam , akit nem sokszor látok és elég ritkán beszélünk ...Viszont a tegnap éjjel vele almodtam , és fura volt kicsit ,ezért elmeséltem neki.
Szóval.. Egy kávézó féleségbe mentem , amikor is meglattam a barétnőmet, aki háattal volt nekem , s a bordö felsőjébe volt, amit mér sokszor láttam rajta, megszoltitottam , hátra nézett , valahogy biztam benne , hogy megismerjuk egymast. O egy idosebb (23 ra tippeltem en ) pasival volt. Akit az álmomba , elég mackó alkatunak láttam . Van szakálla és sötét haja , magas ,és egy kis poci is van . Leüétünk egz asztalhoz közösen , s folytak a dolgok beszélgetések. A durva, az hogy mikor meséltem a baratnőmnek nem mondtam igy reszletesen . S megemlitette, hogy ő akkor éjjel egy klubba volt, abba a felsőbe amiről álmodtam . A pasijavál , akiről kiderült, hogy 22 éves, és magas, szakállas, ls van egy kis pocija is... Ahogy megálmodtam , mellesleg nem is tudtam , hogy van pasija. Szóval elég bizar... ez , hogy lehet?
Tehát ha egy bottal agyonvered a macskád, akkor egy másik asztrálsíkra jutsz, vagy mi.
(Mi a túró az az asztrálsík?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!