Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Az álmomban a saját sírom előtt állok a sírommal szemben pedig nagyapám sírja van(akit nem ismertem).Utána a egy bokor felé fordulok és a zseblámpámmal bevilágítok,kiugrik egy lány aminek hosszú lábai vannak és elkezdek futni utána,de nem vagyok elég gyors ezért elmenekül. At arcát távolról nem lehet látni csak egy szürke fejet.Ez egy visszatérő álom.
2013. szept. 28. 14:02
 1/2 anonim válasza:

Vigyázz. Általában ezek a rossz álmok vagy egy múltbéli hibára emlékeztetnek, vagy segíteni próbálnak.

Ha újra ezt álmodod, nagyon nézz körbe, ha tudsz, mert lehet, hogy észreveszel valami olyat, ami fontos lehet az álmod megfejtéséhez. Ha nem, akkor pedig próbálj meg utánakiáltani a lánynak. (Nem biztos, hogy sikerülni fog, mert vannak olyan álmok, aminél nem tudsz egyszerűen semmi mást csinálni, mert valahogy magától jön az álom, meg sem tudsz mozdulni, szólalni, stb...)

Többet nem tudok segíteni. Hmm.. Vagy várj csak!!! Lehet, hogy a lány valakidet ábrázolja. Talán téged, vagy nagymamád kisebb korában, esetleg a gyermeked... stb. NEM HALT MEG VALAKID MOSTANÁBAN? :o

2013. szept. 29. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:

almokrol-ebredoknek.blogspot.hu

Remélem segít :-)

Nekem bejött

2013. okt. 6. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!