Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Az álmomban megjelent egy srác és megölelt. Ennyi volt az egész csaj, mégis olyan valósághű volt, forróságot éreztem amikor átölelt, és rendesen éreztem az érintését. Ez eddig még nem is lenne annyira furcsa, de a srác az álmomban a volt osztálytársam, akivel már 2 éve, mióta elballagtunk nem beszéltem, sőt mikor osztálytársak voltunk, akkor sem voltunk olyan nagyon jóban, alig beszéltünk.

Miért álmodtam pont vele? Utoljára nyáron láttam, és tény, hogy jól néz ki, mégsem jön be annyira, hogy vele álmodjak. Viszont azóta az álom óta folyton ő jár a fejemben és az adatlapját is többször megnéztem.

Lehet ennek valami jelentése, hogy miért álmodtam ilyen valóságosat vele?

2013. szept. 27. 14:07
 1/4 A kérdező kommentje:
csak*
2013. szept. 27. 14:07
 2/4 niggamaci ***** válasza:

hat...jelentese nincsen :/

talan csak egy vagyalom (meg ha nem is azzal a fiuval) de belul /oszinten/ egy ilyen olelesre vagysz. :D mondjuk ilyenre melyik lany ne varna

a fiu meg...hogy kerult bele?

valoszinu az alom elotti napokban eszedbe jutott es elkonyvelted hogy jol nez ki. ezert is jelenhetett meg a fiu.

:)

2013. szept. 27. 16:54
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszod :)
2013. szept. 27. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudat alatt tetszett neked a csávó, és most az álom felszínre hozta, általában hamar elmúlik az álom okozta "szerelem".
2013. szept. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!