Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam most hogy a...

Hellosztok kérdése:

Azt álmodtam most hogy a barátnőm meg csal mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Az ugy volt ülünk a vonaton én barátnőm meg egy hapsi a barátnőm el szembe ülök ő meg a hapsi mellet... Egyszer csak arra emlékszem hogy el kezdted a szemem előt csokolozni vele... Ozt még ilyen boldogan egyszer a hapsival csokolozot az ő ölébe ült aztán az enyémbe igy ment egész uton... Majd leszáltunk valahol nem tom hol ozt mondtam neki hogy nekem igy nem jo szarul esik hogy ő másal van... Erre ő valami olyasmit mondot aminek az volt a lényege hogy ő meg akar csalni mindig... Hozá teszem mostanban nem a legjobb a kapcsolatunk... Ezért is akarom meg tudni mit jekent előre is köszönöm
2013. szept. 22. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy azért álmodtad, mert félsz ettől vagy mert tényleg megcsal és érzed.

Nekem volt már ilyen, h állandóan ezt álmodtam aztán tényleg maszekolt.

2013. szept. 22. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínű ezen jár az agyad,d hogy megcsal, vagy ettől félsz, ezért álmodsz ilyeneket, ez nem jelenti azt, hogy így is van valóban.
2013. szept. 22. 09:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz mind2 ő hogy tényleg azon kattog sokat az agyam... hogy lehet hogy mást akar vagy meg csalt már vagy fog...
2013. szept. 22. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Amire sokszor gondolunk,arról álmodunk.
2013. szept. 22. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
azt jelenti, hogy tul sokat gondolkozol azon, hogy majd meg fog csalni. az almok az agy karbantarto folyamatai (szelektal az emlekek kozott), amin sokat porogsz, az bekerul az almaidba is. a valosaghoz kb. semmi koze sincs, maximum annyiban, hogy valoszinuleg nem bizol a kapcsolatotokban (akar okkal, akar ok nelkul).
2013. szept. 22. 12:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ
2013. szept. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!