Miért álmodok folyamatosan démonokkal, s mit akarnak tőlem?
Elsősorban is nem szedek semmilyen gyógyszert, nem foglalkozom ezzel. Lehet nem kellett volna kitennem ezt a kérdést, de tudni akarom, mi ez!!
Ezek az álmok maguktól jönnek.
Az első álmomban egy nőt és egy férfit láttam, akik közeledni kezdtek felém és a szemük vérvörösen izzott. A második álmomban a szemem láttára fordított keresztet mutatott egy férfi, kinek a szeme korom fekete volt.
A fordított kereszttel történő álom ismétlődő!
A negyedik álmomban pedig egy el is kapott, és azt mondta nem enged el. És, hogy nem tudok tőle elmenekülni.
Mindig követni fog és nem fog hagyni elmenekülni.
Azt hozzátenném ezekhez (nem vagyok alvajáró), hogy amikor felkelek néha nem az ágyamban kelek fel, hanem a másik szobában a padlón. este pedig érzem, hogy valaki áthúz oda.
Egyszer éjszaka, mikor lefeküdtem egy fekete alak szorított le engem!
Bocs hogy ezt mondom, de benned is elég sok sötétség van amit le kellene győznöd. Ha már ezotériában tetted fel a kérdésed, bátorkodom megkérdezni, miért agy ennyire fanatikus a vallásban? Az imák sztem is jók a "Most segíts meg Mária" azaz a boldogasszony imája nagyon jó hatású pl rám
32: Én is így gondolom. Nagyon szépen köszönöm.
És köszönöm azoknak az emberkéknek, akik segítettek nekem. Azok kapnak tőlem zöld kezet!
34: Igen, de ez számít most? Vagy mit szeretnél ezzel kifejteni?
Hogy ott történt e valami? Ha erre gondolsz, akkor a válaszom: nem! De ha a mi házunkba jönnek ők, akkor a válaszom: igen!
Szia
Amit most írok az egyáltalán nem hülyeség. Valószínű, hogy rád szállt egy démon. Az egyik ismerősöm ördögűzéssel foglalkozik és megtörténhet az is,hogy ragaszkodik hozzád valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!