Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok folyamatosan...

Miért álmodok folyamatosan démonokkal, s mit akarnak tőlem?

Figyelt kérdés

Elsősorban is nem szedek semmilyen gyógyszert, nem foglalkozom ezzel. Lehet nem kellett volna kitennem ezt a kérdést, de tudni akarom, mi ez!!

Ezek az álmok maguktól jönnek.

Az első álmomban egy nőt és egy férfit láttam, akik közeledni kezdtek felém és a szemük vérvörösen izzott. A második álmomban a szemem láttára fordított keresztet mutatott egy férfi, kinek a szeme korom fekete volt.

A fordított kereszttel történő álom ismétlődő!

A negyedik álmomban pedig egy el is kapott, és azt mondta nem enged el. És, hogy nem tudok tőle elmenekülni.

Mindig követni fog és nem fog hagyni elmenekülni.

Azt hozzátenném ezekhez (nem vagyok alvajáró), hogy amikor felkelek néha nem az ágyamban kelek fel, hanem a másik szobában a padlón. este pedig érzem, hogy valaki áthúz oda.

Egyszer éjszaka, mikor lefeküdtem egy fekete alak szorított le engem!

2013. szept. 17. 22:47
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Halmozottan terhelt család vagy közösség. Ez teljesen hihető.
2013. szept. 19. 16:37
 22/45 A kérdező kommentje:

Te jó ég!

Milyen emberek vannak ezen az oldalon!

Ti nem vagytok normálisak. Ti nektek van agybajotok.

Terhelt család vagy közösség?!

Hú, de beolvasnák most egyet!

Tiszta segítség ez a GYIK oldal. Tiszta hasztalan!

Amerikába nem ilyenek az emberek. Ezek a tipikus magyarok. Ez a tipikus magyar segítség! Pff -,-

2013. szept. 19. 17:09
 23/45 anonim ***** válasza:
35%
Hogyan segítsünk? Egészséges elmével csak bedrogozva lát az ember alakokat. Ezt még az amerikaiak is tudják! Mi ebben a sértő?
2013. szept. 19. 17:10
 24/45 A kérdező kommentje:

Bedrogozva?

Kijelentettem, hogy nem szedek semmit te ....-i.

Minimum egy elűzési módszert, vagy bármit.

Segít ezen tértisztítás? Vagy mi van ilyenkor?

Hívjunk médiumot?

Nem lehet megérteni, hogy van valami a házban, amitől a vendégek is félnek? Távoli rokonok, ismerősök...!

Miért számolnak be a legtávolabbi rokonaink olyan furcsaságokról, mint ezek?

Akkor biztos a drogok miatt találta el egy váza a barátnémat mi?

Akkor biztos mentális betegség okozza a tárgyaim eltűnését és olyan tárgyak feltűnését, amit soha nem láttunk még!

2013. szept. 19. 17:16
 25/45 A kérdező kommentje:

Akkor biztos az elmebaj miatt jelentek meg a barátném testén karcolások másnap reggel?

Akkor biztos ez okozza az ajtók nyílását, morgások hangját a házban!

Biztos ez okozza a készülékek ki-be kapcsolódását...

2013. szept. 19. 17:17
 26/45 anonim ***** válasza:

Korábbi válaszadó vagyok, javasoltam kivizsgálást, de az kb. alap, hogy először mindig ezzel kezdünk (kb. "racionális" lehetőségekkel), és ha kizárt, akkor jöhet a többi.

Szóval, ez a lény, ami ezek szerint valószínűleg nálatok van, érezhetően ártó szándékú. A tértisztítás annyiban segít, hogy azt követően az ártó lények nem igazán tudnak megmaradni a lakásban, viszont ha tényleg ártani akar, nem fogja hagyni, pl. fellöki a gyertyáidat, de legalábbis elfújja, ezért kell óvatosnak lenni nagyon. Az ima szintén segít, ha hiszel benne. Nem kell fanatikus szintre vinni a vallásosságot, de én is tudom pontosan, hogy Fentről segítenek. Egyébként kérted az Őrangyalod segítségét is? Mert segít, de van, hogy nem tehet semmit, ha nem kéred meg, hogy segítsen. Én sem szoktam akármihez kérni őt, csak ahhoz, amit látom, hogy egyedül nem tudok megoldani. :)

Az öltönyös fickó aki megjelent, ugyanaz volt, mint aki leszorított? Megijedtél tőle, vagy pozitív érzéseid voltak irányába?

A lakásban, otthon gondolom, félsz/féltek. Próbáld meg legyőzni a félelmed. Sokat segíthet egy ima, ami erőt ad, amibe kapaszkodhatsz, vagy akár egy dal is, ami ugyanezt a hatást éri el. Ha félsz tőle, azzal legfeljebb őt erősíted, ha bátor vagy, le tudod győzni. :) Ne menekülj előle, hanem nézz szembe vele (korábban is ezt írtam), és légy erős! Megjegyzés: adj neki puszit, szeretettel :D Azt nem bírják az ártó szándékúak, ha szeretettel fordulnak feléjük :)

2013. szept. 20. 02:15
 27/45 A kérdező kommentje:

26: Az egész lakásban csak ez az öltönyös fickó van, de az arcát soha nem mutatja. A vendégek is láttak már furcsa dolgokat.

Ugyanaz volt igen, aki leszorított.

Nem fogja elhagyni a házat, mert egyszer sikerült őt elküldeni. Házáldás volt. Pár órával később az udvarunkon láttuk őt 4 napig. Utána visszajött, be a házba. Mikor éjszaka az ablak nyitva volt, ott járkált. Láttuk mind és hallottuk a morgó hangot.

Ez nem lesz egyszerű!

2013. szept. 20. 06:37
 28/45 anonim ***** válasza:
Előző válaszomban a Bibliát ajánlottam, de valószínű, hogy amellett valami erőteljesebb módszer szükséges. Sajnos kevés ember veszi ezt komolyan, mert rögtön elmegyógyintézetet javasolnak. Pedig az a legrosszabb megoldás. Vannak ördögűző szolgálatok, én sajnos nem ismerek konkrét embereket, de mindenképpen a tiszta hit felé kell fordulni. Vannak csalók is vigyázni kell.
2013. szept. 20. 13:55
 29/45 A kérdező kommentje:

A 28-ik válaszolónak nagyon szépen köszönöm.

Arra gondoltam médiumhoz megyek, de még rosszabbodna a helyzet.

Mindenképp az egyházhoz fogok fordulni, amivel nem lesz bajom, mert ismert vagyok ott! Jelenleg most gyertyákat égetek és Zsoltárokat olvasok. Meg van szentelt víz is. Visszatartjuk nehezen.

Csak remélem a pap el fogja ezt hinni!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2013. szept. 20. 16:27
 30/45 anonim ***** válasza:
62%

"15: Végre valaki!

Nagyon szépen köszönöm. Én kimondottan mostanában a lélekmentő imákat mondom. A Zsoltárok ebben mennyire segít? Vagy például hallottam, hogy lefekvés előtt szentelt vízzel meghinteni az ágyat és az véd ez ellen.

Ilyenek jók ugye?"

Rossz kategóriában tetted fel a kérdést. 1 választ fogadtál el, méghozzá csak azt ami dogmákon alapszik. Az ima tényleg segít, de ha te csak a biblia szóra gerjedsz akkor miért nem vallás kategóriába mentél?

Eleve tudtad mit vársz válaszként, csak azt fogadod el amit te már eleve kitaláltál szóval minek tettél fel kérdést ha te már előre ennyire tudod?

"Te jó ég!

Milyen emberek vannak ezen az oldalon!

Ti nem vagytok normálisak. Ti nektek van agybajotok.

Terhelt család vagy közösség?!

Hú, de beolvasnák most egyet!

Tiszta segítség ez a GYIK oldal. Tiszta hasztalan!

Amerikába nem ilyenek az emberek. Ezek a tipikus magyarok. Ez a tipikus magyar segítség! Pff -,-"

Látom nem csak vallási fanatikus vagy hanem rasszista is. Ez nagyobb "bűn" mint hinnéd. Amúgy minek teszel fel olyan oldalon kérdést ami neked nem tetszik?

Ezen kívül érkeztek jó válaszok is, de te csak a negatívat vagy képes befogadni, a jó válaszokat észre sem veszed! Még csodálkozol miért járnak hozzád démonok és nem angyalok? Hahahaha Saját magadon kell változtatnod nem a környezeteden.

De ezt már mondtam egyszer, akkor sem fogtad fel. Csak a negatívra reagálsz. Pedig pont azokat kellene figyelmen kívül hagyni.

Már te is rég leírtad a választ, el is árultad hogy csak fanatikusokra hallgatsz akik a dogmatikus bibliából idéznek akkor mégis minek vagy még itt?

2013. szept. 20. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!