Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » S. O. S mi lehet ez? Nagyon felek

S. O. S mi lehet ez? Nagyon felek

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy 2-3 honapja azt vettem magamon eszre hogy megalmondom a dolgokat elore.

nagyon sok peldat tudnek mondani de csak nehanyat sorolok:

egyik nap megalmodtam hogy penzt fogok kapni valahonnan->most szerdan nyertem tippmixen es nem is kis osszeget

Megalmodtam hogy be fognak torni valahova es erre jol emlekszem tegnap a szomszedba vegig volt vagva a kerites es jottek a rendorok helyszinelni

aztan megalmodtam hogy nem fogok at menni a potvizsgan es tenyleg megbuktam

es az utolso hogy megalmodtam hogy a baratnommel leszek egyik nap(mert ossze vesztem vele es nem beszeltunk 1 napot) es ra a masodik napra vele voltam.

Nagyon felek hogy mi jon még ezek utan

2013. szept. 1. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Csereld ki a felelemed oromre. Nagyon orulok mindannak, ami ezek utan jon...Micsoda nagyszeru dolgokat fogok megalmodni... Ilyeneket gondolj es hidd el.

Ertsd meg, Te dontod el, pozitiv vagy negativ hozzaalasod. Mindenhez, nemcsak az almaidhoz.

2013. szept. 1. 02:25
 2/8 anonim válasza:
nem álmodnád meg nekem a lottó nyerőszámait? am nem értem mit fosol , én tökre örülnék neki.tán még életet is menthetsz :D
2013. szept. 1. 02:34
 3/8 anonim ***** válasza:
hat en szerentem azt is almod meg hogy veszel egy helyesirasi keziszotart..
2013. szept. 1. 05:22
 4/8 fa : csont válasza:
ÉN ÁRADÁSOKRÓL SZOKTAM ÁLMODNI... ÉS BE JÖN....
2013. szept. 1. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam álmodni arról hogy elkell mennem wc-re és durva de amikor felkelek wc-re kell mennem.
2013. szept. 1. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez egy csodálatos képesség! Rajtad áll, mire használod. Próbálj vele segíteni másoknak, meglátod, mindjárt jobb lesz.
2013. szept. 1. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, inkább próbáld meg megálmodni a jövő heti lottószámokat!
2013. szept. 1. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem azt álmodtad meg, hogy honnan kapsz pénzt, se nem azt hogy mennyit, hanem csak egy egyszerű állítást, ami könnyen bejöhet. A betörés pláne, az hogy valahová, valamikor betörnek, az szinte biztos. Az, hogy nem mentél át a pótvizsgán, annak köszönhető, hogy az amúgy is stresszes helyzetnél még az is nyomást helyezett rád, hogy megálmodtad a bukást, így a tudatalattid "csakazértse" készült fel a vizsgára... Vagy nem tanultál eleget, így meg szinte biztos, hogy megbuksz. Az utolsó, az meg az első kettőhöz hasonló... semmi félnivaló nincs benne, pláne egy idősebb fiúnak... A félelmed így alaptalan, valószínűleg(mint azt már korábban írtam) a stresszes nyomás miatt történnek ilyen "különös" dolgok veled.
2013. szept. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!