Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már olyan álmotok, hogy...

Volt már olyan álmotok, hogy megakartak ölni? (biztosan volt) -->

Figyelt kérdés

Volt egy visszatérő rémálmom, 2-3 naponta, összesen 3-szor.

Amelyben megakartak ölni:

1.

Az eleje, még nyugis volt, de mint filmszakadáskor, hirtelen megváltozott a környezet, előtűnt egy sötét alak, egy hatalmas késsel a kezében.

De mivel álmunkban nem igen tudunk racionálisan gondolkodni, így elkezdtem menekülni... Hosszan tartó üldözés, futkosás és bújdosás után, egyszercsak felébredtem.

Kimelegedve, zihálva, fáradtan, csurom vizesen tértem magamhoz, hirtelen azt sem tudtam, hogy hol vagyok, csak pár pillanat múlva eszméltem rá... BIZTONSÁGBAN!!

[Megjegyzés:...ez egy nagyon stresszes álom volt nem szerettem volna, mégegyszer átélni (de ez eszemben sem volt, hiszen vége... akkor meg miért ismétlődne meg? - gondoltam én...)]

2.

Másodjára is megismétlődtek a történtek, 2 apróbb változással:

Első változás:

Megnem történtéig én is lehetetlennek tartottam, de az álmom közepe felé dezsavűt kezdtem érezni, amivel nem sokat törődtem, hiszen az életemet mentettem:)

Második változás:

Ébredésemkor azonnal tudtam, hogy csak egy álom volt. (Talán még egy kicsit előtte is)

3.

Megint ugyan abba a nyugis környezetbe csöppentem, mint ezelőtt, de ahogy megláttam a késes fickót, eszembe jutott, hogy ez csak egy álom és 2-szer már megsz*patott.

Ez az én álmom, az én világom - gondoltam én, és közben próbáltam megidézni valamit, (mint a filmekben) jelen esetben egy láncfűrészt.

Úgy tartottam a kezeim mintha láncfűrészt fognék és erősen koncentráltam... de semmi... így nem maradt más, mint a FUTÁS:)

Aki ismer, az tudja, hogy hihetetlenül lusta ember vagyok. Ennek megfelelve nem esett jól újra átélni, az egészet, így megpróbáltam mozgatni a végtagjaimat, hátha ettől felébredek...

Megálltam, lehúnytam a szemeimet és elkezdtem ezeket a mozdulatokat ismételgetni: ökölbe szorítottam a kezeimet és elengedtem; a válaimat fel-le mozgattam; megpróbáltam a lehető legtöbb izmot mozgósítani. Éreztem, hogy egyre jobban megy, aztán minden elsötétült... kinyitottam a szemeimet és NYERTEM!!!!

Megpróbáltam elgondolkozni ezen az egészem, de nagyon álmos voltam.

Így a GYŐZELEM mosolyával az arcomon aludtam vissza X)

Gondolom nektek is volt már olyan álmotok amiről tudtátok hogy álom:)

Volt egy pár ember, akinek elmondtam, de nem hitték el, pedig minden szó igaz!!!

2013. aug. 24. 23:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez 16 éves koromban volt fél évente,hogy egy nő megakart ölni,akivel egyszer beszélgettem is álmomban egy étteremben,miután megakart ölni.XDDD

Egyébként egy szabadtéri étteremben akart megölni a nőci.:D XDDDDDD

2013. aug. 25. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen álmom engem is meg akartak ölni engem is egy sötét alak kergetett késsel.Meg egyszer két fiú akart megölni de én elszaladtam nagyon valóságos volt:)De én ki tudok lépni az álmaiból nem tudom meg magyarázni hogyan de kinyitom a szemem álmomból rögtön felébredek:)
2013. aug. 25. 00:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt mondják ha háromszor ugyanazt álmodod az valóra válik nekem már volt ilyen ( iskola váltásról álmodtam háromszor mielőtt a szüleim közölték volna velem " a jó hírt és azt is megálmodtam háromszor hogy valakivel összejövök és az is be jött! ez halál komoly) Szóval óvakodj a sötét késes alakoktól!!!! XD
2013. szept. 5. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát én álmottam ugyanazt az álmott 3-szor de az nem fog vallora válni :D:D:D
2013. szept. 6. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ki tudja....
2013. szept. 7. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!