Érdekes álmom volt. Általában nem szoktam álmodni, ezért is tűnt fel ez az álom. Aki esetleg ért az álomfejtéshez, lenne szíves és segítene?
Félmeztelenül rohantam egy erdőben valaki elől, (nem tudtam rájönni, hogy ki az, az álom végén sem láttam az arcát, csak arra emlékszek, hogy nagyon féltem tőle, és azt se tudom, hogy miért pont félmeztelenül). Az erdőben sötét volt és köd volt mindenütt. :( Csak rohantam és rohantam, egy idő után úgy éreztem, hogy csak körbe-körbe futok. Amikor már kezdtem elfáradni, és még mindig nem látszott az erdő széle, (és tudtam is, hogy nem fogom megtalálni), nekidőltem egy fának, és vártam a véget. :/ De ahogy lihegtem a futástól, egy skorpió mászott fel a kezemre, valószínűleg a fáról. Nagyon nagy volt, mint a kézfejem, és koromfekete. Mégsem féltem tőle valamiért. Arráb mentem a fától pár lépéssel, és néztem,, ahogy feljebb mászik a karomon, a vállamig, egészen a szívemhez. De ahogy odaért, nem csípett meg, ahogy azt az ember várná, hanem a kis szemeivel rám nézett. És másodpercekig csak nézett. Aztán valamiért leesett a földre, és eltűnt egy kő mögött. És akkor egy kéz megfogta a karom... nem bírtam tovább, és felsikítottam álmomban. :(
Valaki esetleg megtudná mondani, hogy miért álmodtam ilyet? Mi lehet az oka, vagy a jelentése? 14/L
Ohh, nem kell engem félteni... :) Ezt a módszert csak azért szeretem, mert izgalmasabb. :) A másik az túl kiszámítható. Ha odamegyek egy lányhoz, akkor mindig ez van, hogy:
- Helló lányok, ti hívtatok tűzoltót?
- Ohh, egy szót se többet szépfiú. Gombold ki az inged és felírom a mellizmodra a telefonszámom. Arra gondoltam, hogy elmehetnénk együtt randevúzni egy szalmakalap-múzeumba. De csak ha engem választasz a másik 41779 lány helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!