Nyitott, veszélyes járművel álmodni mit jelenthet?
Az első ilyen dolog az volt, amikor nyitott, száguldó vonattal álmodtam. Nagyon féltem, hogy elhagyom a cuccaimat, később pedig hogy lezuhanok. A második pedig az volt, amikor nyitott busszal álmodtam. Mindkettőnél halálfélelmem volt. És mindkét álmomban az volt, hogy nem volt üléshely és a "korláton" kellett ülnöm. A vonatos álmomban más valahol Amerikában jártunk, anélkül, hogy nem oda akartam menni.
Tudom, bonyolultan hangzik, de nekem a két álom félelmetesen hasonló. Mit jelenthet, hogy kétszer is visszatért?
Az értelmes válaszokat szívesen felpontozom ;)
ilyen volt a vonat, csak nem volt benn ablak, és az alján nem volt rács
Megnéztem az álomfejtő könyvem,hátha tudok segíteni (:
Busznak,Vonatnak jelentése nincs benne,de minden jármű előrehaladást jelent,vagy túl nagy terveket.
Félni,halálfélelem : bánat és nélkülözés,esetleg döntő fordulat az életben (legyőzzük ellenségeinket,az akadályok ellenére célba érünk)
de jelenthet keringési szívpanaszok következtében lidércnyomást is..
Amerika : oda utazni - nagy változás várható
ott lenni - vágy az állandóságra
Hát,nem hiszem,h. sokat segített,de megpróbáltam azért =)
Nekem pl. az a visszatérő álmom,hogy egy autóban ülök,amit nem tudok irányítani,csak megy egyenesen előre,mindig látom a haza vezető utat,hogy merre kellene menni,nem tudok kanyarodni,az álmomban meg ott vége az útnak,és ha olyankor nem ugrok ki mindig felébredek mielőtt meghalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!