Ez mit jelent? (TÖBBI LENT)
Figyelt kérdés
Hülyének fogtok nézni, de egyszer kiskoromban (5-6 évesen) azt álmodtam, hogy kimegyek a WC-re és Albert Einstein ül a rajta. XD Szóltam anyáéknak, apukám odajött és azt mondta neki maradhat. XD És tegnap ezt a hülye álmomat (most vok 13 éves) tovább álmodtam (azt most nem részletezném, az rosszab XD ) Ezt a 7-8 évvel ezelötti álmomat, hogy tuddtam tegnap este folytatni? Mit jelent?2013. aug. 23. 13:40
2/4 Lunajanka válasza:
Nem hiszem, hogy túl sok jelentése lenne. De az álmok összetett dolgok, simán megeshet, hogy napokkal vagy akár évekkel később folytatódik vagy tér vissza. (Nálam is volt rá példa.)
3/4 A kérdező kommentje:
neked mi volt az az álmod, ami vissza tért? :D
2013. aug. 23. 19:08
4/4 Lunajanka válasza:
Az, hogy be vagyok zárva egy plázába és egy T-Rex üldöz. Jó nagy hülyeség. Így bele gondolva inkább visszatérő szereplőim vannak. (bocs a késői válasz miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!