Mitől lehetséges az, hogy a barátomon sebek vágások és egy 17es szám jelenik meg a testén miközben egy elhunyt rokonáról és egy másik személyről álmodik?
Figyelt kérdés
Lassan kezdek kétségbe esni 1/2 hónapja a barátom egy hölggyel álmodott később kiderült ,hogy az elhunyt rokona (a hölgy állítása szerint)a fél arca le van szakadva barátom álmában, késsel kergette őt egy ideig... de vagy 5 hete a barátom álmában lekötözve van és a hölgy így késeli.. mikor felkel a pólója véres és ahol végighúzta az éles tárgyat ott megtalálható a vágás... 1,2 hét alatt elmúlik de folyamatosan jönnek az újabbak.. fogalmam sincs mit tudnék tenni... a barátom nálunk is szokott aludni.. így látom ,hogy tényleg nem hazugság az egész... de ami még ennél is szörnyűbb ,hogy a jobb combján egy 17 szám jelent meg mikor felkelt ... és ma reggel elszántam magam hogy utána nézek ennek az egésznek mert mire begyógyult volna a seb .. a barátomon megint kijött ugyanott a 17 ... KÉREM ha tudnak valami hozzáértőt ajánlani vagy hasznos tanácsot adni... tegyék meg ... (még amit nem említettem az az ,hogy a hölgy mellett egy kislány is van aki kitanulja a hölgytől , hogy miképpen tegye azt amit ő, a 17est ő készítette a hölgy utasítása szerint, a szemei bevannak esve... de a kislány csak pár hete jelent meg az álmában ... és még a hölgy barátom álmában azt állította hogy megjósolja a halálának idejét és csak utána jelent meg a 17es... a hölgy kijelentette hogy élvezetből csinálja ezt... nem tudom h ezek mennyire fontos információk de kérem ha tudnak bármilyen hasznos dolgot mondani erről üzenetben vagy komment alapján írják meg. előre is köszönöm.#halál #álom #szellem #seb #álomfejtés #misztikus #heg #démon #ártó szellemek #álomban szerzett sebek
2013. aug. 23. 11:15
11/12 anonim válasza:
Kamerázzátok be éjszaka a szobát a sebeket valószínüleg magának csinálja álmában
12/12 anonim válasza:
17 római számokkal = VIXI ami annyit jelent hogy éltem vagyis már nem él hanem a múltban volt az élete : meghalt
Ez majdnem olyan, mint ha egy 13as vagy egy 666os szám lenne a barátodon VIGYÁZZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!