Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy sport táborban vagyok és mindenki körülrajong, szeretnek és középpontban vagyok. Nekem ez nagyon tetszett álmomban. Aztán Japánba mentünk a táborral és láttuk, hogy a közvetlen közelünkben fellőnek két hatalmas űrhajót, ami felhőkarcolók között szállt fel. Aztán ahogy néztük, ahogy felszállnak, kb. 30 emelet magasból kiugrott egy nő az ablakon, öngyilkos lett, de lassított felvételként láttam. Elfordultam, mert nem akartam látni. Mindenki megdöbbent és csend lett, aztán valaki felzokogott abból a lakásból és kis papírlepkéket öntött ki az utcára, de mivel nagyon magasról jött, szépen repültek minden felé. Aztán mindenhonnan víz kezdett folyni az utcákra. Van ennek bármi értelme? Amúgy egyetemista vagyok, nyugodt az életem, kiegyensúlyozott vagyok, nagyon messze élek a szüleimtől és az otthonomtól (másik ország). L23
2013. aug. 22. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mennyit sportolsz mostanában? Az álom azt mutatja, hogy sokat tudsz tenni, csak akarnod, kell, de nehogy elkezdj dicsekedni, mert akkor minden szét fog esni, és nem lesz nyugodt az életed.

2013. aug. 23. 18:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Egy éve hagytam abba a versenysportot és azóta nagyon lustulok... Ez nagyon zavar engem, de ha elkezdek sportolni (pl futás v aerobic) nagyon hamar megunom. Mivel már nem járok le az egyesületbe (elköltöztem otthonról nagyon messzire) így elég nehezen motiválom magam.
2013. aug. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!