Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmottam,hogy egy horogkeresztet tetováltam magamra,a számítógépemen meg a szovjet himnuszt hallgattam.2013. júl. 17. 15:53
1/1 Mysterion777 válasza:
Kettőség (dualitás, esetleg bipolár) /skizofrénia (egyik éneddel azt kedveled, másikkal tejesen mást) vagy akár személyiségzavar/ érzelmi kettészakadás, önmagaddal nem vagy harmóniában, nem vagy következetes. Így együttesen, egy kis személyiségjellemzéssel egybekötve, ennek az álom megtörténésének tükrében. Nem semmitmondó álom. Észre se veszed, feltéve ha természetesen viselkedtél álmodban, talán hogy egyszerre két különálló dolognak vagy híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!