Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Egy kocsmában ültem haverommal. Sokan voltak és elég jól nézett ki belülről.

Elhívtak minket dolgozni pár kocsmatöltelékkel együtt és egy nagy dombnyi szenet ellapátoltunk.

Utána hirtelen egy nagy házban menekültem a saját barátaimtól (Márton, Gergő és Roland kergetett), akik elakartak kapni és rám akarták gyújtani a házat. Ismeretlen alakokkal futottam, de ők kizártak a biztonságos szobából, mert leálltam beszélgetni Péter barátommal.

Péterrel egy nagy szobában voltunk, félhomály volt. Volt bent egy zongora és egy hatalmas nagy étkezőasztal és a fal mentén pedig hatalmas szekrény sor volt. Csak guggolva és négykézláb mentünk, nehogy az ablakból meglássanak minket. Én találtam a szekrénysoron 2 DVD-t lerakva. Az egyiken egy lány barátomról készült csecsemőkori képek voltak megtalálhatóak. Ezután a kergetők megtaláltak minket és fáklyával a kézben voltak az ablak előtt.

Elmenekültem és nővérem szobájába az ágyba bújtam be (először az alá akartam) és ott volt egy éjjeli lámpa, amit lekapcsoltam, de ugyanolyan világos maradt.

Majd hirtelen megint a kocsmában voltam, ahol a legelején, de most üres volt a kocsma. Velem együtt ketten voltunk. Az egyik ember a kergetőm volt, Márton. De most nem kergetett, hanem megakart velem inni egy Kőbányait. Már ülne le az asztalhoz, de én szóltam neki, hogy ne tegye, mert mozog a sörpad lába és el fog borulni. Ő azt mondta, hogy nem lesz semmi baj, üljek le én is mellé.

Leültem és megittuk a két sört.

Nem tudom, hogy van-e jelentése az álmoknak. Főleg egy ilyen katyvasznak. Nem szoktam foglalkozni az álmaimmal. Ez az első, amit kiírok, mert kíváncsi vagyok, hogy mások mit mondanak erre. :D

2013. júl. 17. 00:37
 1/1 anonim ***** válasza:
szia! :) szeretem mások álmait olvasni, mert nagyon érdekesek. szerintem közelebb fogsz kerülni a barátaidhoz, de ők nem viszonozzák majd. a lámpa kapcsolás egyértelműen azt mutatja szó szerint, hogy "tisztán látsz". valamit nem árultak el neked, de úgyis tudod, a barátnőd babakori képekkel pedig egy jövevényre céloz. remélem, tudtam segíteni. Szép napot! :D
2013. júl. 21. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!