Mit jelent ez az álom? Fontos!?
Figyelt kérdés
Márt kb 2hete folyamatosan ezt az álmot látom.
Azt hogy sétálok Győrbe egyszer csak egy csomó kalapos és szakállas . nagy orrú ember elmegy melletem és olyan érzés támad benne hogy ezek nagyon rossz emberek és tennem kell valamit de amikor próbálok tenni valamit az egész világ ellenem van ...?
2013. júl. 14. 14:03
2/5 joshsword válasza:
az előttem szólóval értek egyet...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát csak azé kérdem mert már volt olyan hogy az álmom tényleg megtörtént :D . Szerintem nem lenne jó egy zsidesz invázió!
2013. júl. 14. 22:39
5/5 anonim válasza:
Nyugi!
Az álmod egyszerûen csak azt jelenti, hogy túl sokat olvasod a kutyqrutydezinfot és hasonló baromságokat. :D
Olvass helyette valódi szépirodalmat, akár Rejtõt, vagy Závodát, meglátod, elmúlnak a hasonló álmaid. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!