Az álmok valóra válnak? Melyik álmod vált már valóra?
Hmm... Nekem nagyon érdekes dolog válik valóra.
Most így belegondolva annak idején álmodtam egy fiúval a suliból. Egyáltalán nem jelentett számomra semmit. Nem is nagyon ismertem. Egy osztállyal jár feljebb nálam. Körülbelül ez év elején történt, nem is értettem miért.
Indult nálunk egy gépírás szakkör amire mindketten jelentkeztünk. Eleinte szintén nem nagyon izgatott a dolog. De félév táján egymás mellé kerültünk e foglalkozáson. Hozzászólogattunk egymáshoz, poénkodtunk (barátaim ott ültek mellettünk, szóval velük is összebarátkozott).
Egyre több helyen futunk össze a suliba, néha szünetekben is beszélgetünk. Chat is megesett már.
Szóval igen, ez egy elég érdekes dolog, hogy egy szimpla álom után, megismerkedek avval fiúval, akin éveken keresztül egyáltalán tudomást sem vettem. Mondjuk én is kicsit változok, ezért lehetséges, hogy most teljesen más emberekre figyelek fel, mint régen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!