Álomfejtők! Lenne hozzátok egy álommal kapcsolatos kérdésem. Milyen jelentése lehet?
Álmomban az volt, hogy Velencébe mentem a családommal nyaralni. Csak furcsa képsorokra emlékszem (jellegzetes velencei épületek stb.) Arra is emlékszem, hogy a nap épp ment le, mikor ott voltam.
A valóságban pedig úgy tűnik, hogy nem megyünk idén nyaralni, hacsak nem kapunk valami értelmes ajánlatot.
A kérdésem ezzel kapcsolatban a következő: ez csak a vágyaimat tükrözi? Vagy valami mást is jelenthet? Csak a naplemente miatt kérdezem, mert gondolom az is jelent valamit, amit az álom közölni akar velem. Valaminek a vége, vagy mást jelent?
Persze tudom, hogy egy álom nem válhat valóra, de örülnék neki.
Jó elgondolás, hogy ez az álom a vágyaidat tükrözi. Lehetséges, hogy valóra válik, de ez rajtad is múlhat nem csak a családodon. De ez az álom lehet akár egy visszatérő emlékfoszlány a kiskorodból vagy akár előző életedből.
Erre főként a képsorok utalnak.
Egy embernek, csak egy álomfejtője lehet: saját maga.
Próbálj visszaemlékezni minden apró részletre, írd le őket egy papírra, majd írd melléjük hogy azok az elemek (egy naplemente, egy személy, időjárás, stílus stb) mit jelentenek számodra. Majd így kívülről szemlélve próbáld visszajátszani a fejedben az álmot lassan, Keresd hogy mi miért lehetett, vagy hogy a szituációk milyen érzelmeket keltenek benned. Milyen volt az álom hangulata? Gyorsan pörögtek az események, vagy nem. Ha ezek megvannak, akkor állítsd az eseményt a céljaid és a jelen helyzeted mellé és tudni fogod a jelentést, hogy mire vágysz igazán, vagy hogy mit kéne máshogy csinálni, mitől félsz, vagy esetleg mit kéne tenned egy dologért. Egy álom értelmezése hasonlít egy verselemzésre. Csak nem egy költő, hanem a tudatalattid szeretne mondani valamit. Remélem ez majd segít. Addig is szép álmokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!