Mit jelenthet ez az álom?
Egy gyengén megvilágított szobába vagyok. Sárgán világítt a lámpa. Egy székbe leülök. Furcsán kezdem érezni magam. A nyaki ütőeremhez nyúlok, és érzem hogy leállt a szívem. Nagyon megijedtem, és 5-10sec múlva újra dobogott a szívem, és pár sec erejéig nagyon gyorsan. Kezdtem megnyugodni, amikor ismét leállt. Ismét nagyon megijedtem, telefonom elővettem hogy segíttséget hívjak, de csak krix kraxok voltak a képernyőn, majd kezdett elhomályosodni minden, és oldalra dőltem. Azt hittem hogy meghalok, hisz minden teljesen valóságos volt. Egyszer csak felébredtem. Egy fehér kádba voltam. Langyos víz a kád feléig ért. Egy kis helységben volt ez. Mögöttem fal, bal oldalt és előttem kb 1m-re nyitott volt a terem. Egy város félébe volt a ház. Felhőtlen kék ég. Kikeltem a kádból és odamentem az "ablakhoz" sehol senki. Üres volt a város. Még madarak se voltak.
Mit jelenthet ez az álom?
Ez az egész mintha a születést szimbolizálná: gyengén megvilágított hely, nedvesség, amiből kijösz, teljes magány
Kapcsolódik az egész valahogy a mostani élethelyzetedhez?
I.Közelgő bánat, rossz hír,
felesleges látogatás, bánat,
újdonság, terv,
az élet, a cselekedetek irányítása leáll újra és újra,
megadás, feladás.
Valami olyasmi, hogy közeleg egy esemény, amit igazából nem akarsz, de nem tudod irányítani, megakadályozni, próbálod kifejezni, hogy nem "szívesen", de nem tudod hogy kéne megúszni, végül inkább feladod. Majd kibírod valahogy.
II.Kádban a langyos víz is, és a félig teli kád is betegségre utal, de csak félig. De kiléptél belőle. Lehet, hogy nem is a te betegséged.
Az ablakos rész: elmaradt vendég, közelgő személy - ott nem láttál senkit. Akkor lehet, hogy betegség miatt elmarad, amit nem akarsz. És akkor az első rész üzenet, hogy add fel, úgyis elmarad!
Van alapja?
Van alapja több dolognak is amit leírtál. Sokszor nem én irányíttom a dolgokat pedig néha azthiszem hogy talán egy picit mégis.
Elmaradt vendég tényleg volt.
Másfél hete egyik haverommal lebeszéltük hogy átjön és kimegyünk az ünnepségekre, de aznap délután lemondta
"Valami olyasmi, hogy közeleg egy esemény,
amit igazából nem akarsz, de nem tudod
irányítani, megakadályozni, próbálod
kifejezni, hogy nem "szívesen", de nem
tudod hogy kéne megúszni, végül inkább
feladod. Majd kibírod valahogy."
"nevelő"apám"" a laptopját elvitte mert hogy a fiainak kell (pedig nekik van sajátjuk) én meg próbáltam valamit tenni, de beletörődtem. (20napja)
" És akkor az első rész üzenet, hogy
add fel, úgyis elmarad!"
múlt héten és ma is lottóztam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!