Éreztétek már úgy egy álom közben, hogy ébren vagytok?
Figyelt kérdés
Velem pár hete esett meg, hogy ami álmomban történt, annyira valóságosnak tűnt, hogy azt hittem, hogy ébren vagyok. A házunkban voltam álmomban is, és bár történtek furcsa dolgok, amik a való életben nem történtek volna meg, mégis azt hittem, hogy ébren vagyok és ez most történik. Aztán felébredtem, és akkor csodálkoztam rá, hogy az ágyamban vagyok, és csak néztem, hogy jééé, ez az egész az előbb meg sem történt? Annyira valóságos volt...
Veletek is történt már ilyen?
2013. júl. 2. 17:18
2/7 anonim válasza:
Én is éreztem már így, szerintem szórakoztató.
3/7 anonim válasza:
Tudatos álomnak hívják. Nézz utána a neten. A legjobb érzés a világon.
4/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen az álmoknak ez a lényege, hogy azt hidd, ébren vagy. Bármi van benne, nem fogod észlelni, hogy ez nem igazán történhetne meg. Ez természetes, mindenkivel történt már ilyen. Ha az agyad mégis rájön, hogy álmodsz, akkor egyből felébredsz.
5/7 anonim válasza:
Miért írsz be butaságot, feleslegesen?
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Értem, hogy ez az álom lényege, hogy azt hisszük, hogy tényleg megtörténik, de ez valahogy más volt. Ennyire valóságos még soha nem volt, ezért volt annyira furcsa. Na mindegy, tényleg köszi a válaszokat.
2013. júl. 3. 12:12
7/7 anonim válasza:
Jaja, többször is előfordult, álmomban ágyból felkelés és leskelődés/mászkálás a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!