Azt álmodtam, hogy beleharaptam egy nagy fej káposztába?
Figyelt kérdés
Ez mit jelent?2013. jún. 12. 18:40
2/10 A kérdező kommentje:
Kösz a nagy segítséget. Ha éhes vagyok, nem káposztába fogok beleharapni, jól van?
2013. jún. 12. 19:32
3/10 anonim válasza:
1.vagyok!
Az ilyesféle álmoknak nincs jelentősége....
Én meg azt álmodtam még általános suliba visszakerültem és a mostani matektanárom volt bent órán!(11.B-s vagyok!)
Földrengés volt,és addig amíg kész nem volt a feladat!
Nem gúnyolásból mondom,de sok álom csak azért keletkezik,mert valami nagyon megragadt az eszedben,és arra fantáziálsz álmodban!
4/10 A kérdező kommentje:
Hetek óta nem láttam káposztát, vagy ha mégis, akkor is átnéztem rajta.
2013. jún. 12. 23:09
5/10 anonim válasza:
Kapsz egy új feladatot vagy élethelyzetet, ami valószínű nem fog ízleni neked, de a hasznodra fog válni. (Mert azért a káposzta savanyú, de egészséges, és Krúdy szerint távol tartja a lidérceket.)
7/10 anonim válasza:
Közeli ismerős iránt tudnál gyengédebb érzelmeket táplálni és tettél is egy lépést az irányába. Lehet, hogy csak gondolatban, de átbillentél a határon. Ennyiből nehéz megállapítani.
Zöld vagy lila káposzta volt? És milyen volt?
9/10 anonim válasza:
Az álmok nagy részének nincsen jelentése,nem hinném hogy a káposztaevésnek lenne valami jelentősége,jelentése.
10/10 anonim válasza:
Előző! És ha ez így van, akkor ezt vajon miért érezted fontosnak ideírni? Jaaa! Megnyugtatna, ha a te álmaid nem jelentenének semmit? Nyugodj meg, A te álmaidnak is megvan a fontos üzenete! Különben nem emlékeznél rájuk, ahogy a nem fontosakra érdekes módon nem is emlékszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!