Mi ennek az álomnak a jelentése?
Figyelt kérdés
Egy számomra teljesen ismeretlen sráccal álmodtam. Az álmomban a jelenlegi barátom szerepelt,ahogyan most együtt vagyok vele úgy az álmomban is így volt. De ugyanakkor volt egy másik srác is,már nem emlékszem hogy nézett ki,de azt tudom biztosan hogy sosem láttam még a valóságban de az álmomban vele is együtt voltam. Majd pedig felébredtem de rögtön ezután vissza is aludtam és ez az álmom folytatódott ezekkel a szereplőkkel,minden ugyanígy.2013. jún. 12. 13:32
1/3 anonim válasza:
Veszélyes helyzetbe fogsz kerülni. (Nem biztos, hogy az életed, testi épséged, lehet, hogy csak valami kapcsolatod vagy amit szeretsz, lesz veszélyben.) Illetve olyan helyzetbe kerülsz, hogy olyan döntést kell hoznod, ami kihat későbbi életedre.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. :) Sokat segítettél. Már nem először álmodom ezt a történetet de a 2. szereplő mindig másik idegen számomra.
2013. jún. 13. 08:55
3/3 anonim válasza:
Lehet, hogy tulajdonképpen ugyanaz, csak te látod másnak, ahogy fejlődsz, és ahogy a hozzáállásod más lesz az adott dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!