Azt álmodtam, hogy a jóban roszbanból lux endre megtámadott! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy az utcán szembe mentem vele, és el kezdett kergetni, aztán leütött és el akart égetni!#Jóban Rosszban #Lux Endre
2013. jún. 11. 17:18
1/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy ócska műsorokat nézel.
2/7 anonim válasza:
Ha egy Lux Endre megtámad álmodban, annak olyan bonyolult jelentése van, hogy még a gyakorikérdések.hu-ra sem lehet "csak úgy" kiírni, megválaszolni.
3/7 Bearserker válasza:
Ecsém nem tom mit toltál de írd le a nevét mert én is ki akarom próbálni XDXDXDXD
4/7 anonim válasza:
Engem meg a Noxból Nagy Tamás támadott meg álmomban! x)
5/7 ReptoidLátnok válasza:
Ez nem hülyeség, az ilyeneket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Zsuzsi baba szelleme beléd költözhetett, ezért Luca követ téged, ami Lux Endrét is oda vonzza. Ezért támadhatott meg, de vigyázz, mert ez a valóságra is kihathat.
6/7 anonim válasza:
Azt, hogy ez nem a Pál utcai fiúk, hogy kisbetűvel írd a nevét.
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy félsz tőle, de van rá megoldás. Ha megtámad, hívd fel Roland maffiáját, ők majd végeznek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!