Nagyon furcsa visszatérő álmaim vannak!?
1. Álom: egy alaguton keresztül eljutok egy helyre amit nem tudok, hogy mi, de ugy érzem már jartam ott és a víznek van még valami fontos szepere ebben.
2.Álom: (közvetlen ez utan) Valami van nálam amit nem tudok, hogy micsoda talán egy könyv..., ez a valami nagyon fontos, mert mások üldöznek érte ( a mások alatt néha nem embereket értek) ezek a vmik csak akkor látnak engem ha a szemem nyitva van , ha becsukom nem vesznek észre. (tudom fura) Bujkálok előluk , néha elkapnak. Megjelenik az ÖRDÖG v Sátán nem tudom... ember alakja van kicsit öreges. Utána alkut kötök vele. Azt a valamit ami nállam volt elcserélem az egy nőre (hoszu fekete haja vn, ruzsozott ajkaj stb) de ez a nő a üldözot es ugy erzem mint ha az ördög szolgája lett volna v ilyesmi..... Mit jelent het?? Nagyon fura, főleg az ördoggel való alkum érdekelne.
Az álmod lehet egy rossz ómen is, egy figyelmeztető, hogy ne térj le az utadról! Valószínűleg (lehet, hogy nem fog megtörténni) rossz útra térsz. A tárgy amiért üldöznek és mint már említetted nem csak emberek, azt jelentheti, hogy valamit ellopsz, nem konkrétan emberek által használt dolgot, lehet hogy a barátnőd (ha lány vagy) élettársát/szerelmét lopod el ki tudja mit. Az ördöggel való úgymond "szövetséged" a bűntudat miatt, esetleg a tudat alatti rossz tetted miatt van. Próbálj gondolkozni, nem okoztál e valakinek fájdalmat, esetleg nem tettél e valami rosszat, és figyelj, hogy véletlenül se térj rossz útra!
A legjobbakat kívánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!