Orbán Viktor lehet hogy Isten jobb keze? Az álmom ezt mutatta.
Figyelt kérdés
Álmomban nem láttam Istent csak a hangját hallotam, sokan álltak fehér ruhában egy magas trón körül, és egy embert szòlítot magához a tömegböl ö volt Orbán Viktor, és ezt mondta neki: menny le a földre és tégy rendet, segìteni fogok neked mindenbe, de az ördögökel neked kell megküzdeni.
Ugy gondolom hogy az ördögök itt a többi politikusra utal, de javìtsatok ki ha tévednék.
2013. jún. 7. 17:25
32/33 anonim válasza:
Jééé. Valaki letörölte válaszomat. Vajon miért. Vajon miért?
33/33 anonim válasza:
Én is ugyan ezt álmodtam! Akkor biztos hogy így van és most már nem háborgok ha valami újabb megszorító rendelkezést hoz, mivel az biztos hogy egy magasabb cél érdekében tesz.
Kérdező vegyük fel a kapcsolatot lenne miről beszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!