Miért nem tudok elmenni álmomban?
Tegnap este azt álmodtam, hogy a fürdőkádban maszturbáltam és már nem sok kellett hozzá, éreztem, hogy nem sokára elmegyek, de nem sikerült. Mindig ez van, nem egyszer álmodtam már ezt, és mikor elmentem volna, vagy felébredtem vagy álmomban zavart meg valaki. Mi gátol meg?
Valóságban van orgazmusom, magamtól is, barátomtól is. Igaz szex közben nem, csak ha izgatom a csiklóm. Tud valaki segíteni?
19/L
Utolsó! De jó neked, most tiszta irigy vagyok :)
Igen, szoktam eleget fantáziálni. Van amikor bevadulunk és b*szunk, mint a nyulak, meg van amikor szeretkezünk, ami leírhatatlanul jó. Már 10 évesen izgattam magam, csak akkor még nem tudtam, hogy mit csinálok, csak hogy jól esik. Aztán rákaptam a csiklói orgazmusra. Összejöttem barátommal, 8 hónapig vele nem tudtam elmenni, ha rajtam "dolgozott" mindig azon gondolkoztam, hogy elég jó vagyok-e neki, nem kicsi-e a mellem, elég kerek-e a fenekem stb. Sokáig csak sötétben voltam hajlandó csinálni, aztán elkezdett egyszer nyalni csak úgy, jó sokáig, és elmentem, persze ez is csikói orgazmus volt. Mikor lovaglóban vagyunk, ráfekszek, ő megfogja a fenekem ős gyorsan csinálja, az nagyon jó érzés, most nem tudom, hogy akkor orgazmusom lenne vagy csak nagyon élvezem vagy éppen az orgazmus küszöbén vagyok?! A másik meg mikor ujjaz, sokszor olyan mintha bepisilnék, és mindig leállítom, pedig az elvileg az orgazmushoz vezet. Vele szex közben eddig csak egyszer mentem el, mert nincs kedvem állandóan a csiklómmal szórakozni. Utána úgyis kinyal és elmegyek.
Úgy néz ki az önbizalomhiányom gátol meg abban, hogy elmenjek álmomban :\
Köszönöm szépen, majd megpróbáljuk ;)
Ami még eszembe jutott, mikor a barátom elélvez bennem, az is egy elég jó érzés, ott sem sok kéne, hogy én is elmenjek, és utána is olvastam, hogy sokaknak sikerült már ettől elmenni, remélem nekem is sikerülni fog egyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!