Mit jelenthet ez az álom?
Ez a volt általános iskolámban játszódik, viszont nem általános iskolások voltunk. Valamilyen rendezvényre közeledett, de hogy mi arra már nem emlékszem. Kocsival mentem suliba. Ebben az álmomban is a párom volt a párom. Megállok a parkolóban, egy rocker lány kocsija mellett. Épp a barátjával beszélgetett. Meghallottam amit mondott. “Szeretlek téged is, de szeretem őt is.” Közben felém bólintott. Úgy tettem mintha észre se vettem volna őket.
Nekem is bejött. Rocker lány volt mármint külsőre, de nem az a nagyon vad. :P Majd odajött a kocsimhoz, bekopogott az ablakon. Én lehúztam. Felmutatott valami transzparenst és azt kérdezte, hogy jól néznek-e ki rajta a fagylaltok. Én mondtam, hogy igen. Kiszálltam a kocsiból. És ahogy a filmekben szokott lenni, lassan közeledtünk, már majdnem elcsattant a csók, amikor adtam egy puszit az arcára. Ekkor jutott eszembe a párom.
Ezek után már csak annyira emlékszek, hogy bementünk a tornaterembe tesi órára. Ritkán álmodok vagy emlékszek mostanában az álmaimra. Amikre emlékszek azok nagyjából ilyenek. Nem tudom, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!