Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Egyik éjszaka azt álmodtam, hogy a barátom lóvá változott mikor anyukám haza ért, én meg nem akartam beengedni az ajtón, de a barátom mondta hogy ne törődjek vele menjek nyugodtan. Aztán miután beengedtem az ajtón anyámat, a barátom újra emberi formában sétált ki a szobámból. Mit jelenthet ? Egyáltalán van jelentősége ? Lehetőleg normális válaszokat..2013. máj. 5. 21:52
1/5 anonim válasza:
"Lóvá tetted" a barátodat valamivel...? :) Magyarán becsaptad? Nem kizárt, hogy szójáték van az álomban..
2/5 A kérdező kommentje:
Hm, nem rossz gondolatmenet. Ezen még gondolkodni fogok, bár ahogy eddig elnézem, nem hinném, hogy bármivel is becsaptam volna :/
2013. máj. 5. 22:21
3/5 anonim válasza:
talán lovakkal fantáziálsz álmodban...fúj.
4/5 A kérdező kommentje:
Ó igen, természetesen... Ennél nevetségesebbet már nem is mondhattál volna.
2013. máj. 5. 22:34
5/5 anonim válasza:
Csatlakoznék az előző válaszadókhoz.
Anélkül, hogy bevallanád, vagy tudatosulna benned, az agyad egy helyre raktározza a barátodat és a lovat. Ennek szexuális okai is lehetnek.
De természetesen lehetnek más okok. Például a haja, a fogai, vagy más külső jegyei tudat alatt összekapcsolódik az agyadban egy lóval.
De akár az is lehet, hogy járása emlékeztet a patkókopogáshoz.
Vagy egy szófordulat vizualizációja is lehet a kiváltó ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!