Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
A szüleinket elveszítettük 4 évvel ezelőtt és a nővérem elég sűrűn álmodik Velük, én nagyon ritkán. A minap olyan álma volt,h egy labirintusba kellett végig mennie és ott várta Anya. Szólt egy zene és Anya azt mondta neki, hogy ez a Luna zene és aki érkezik, annak ez szól mindig. Másnap rákeresett a neten a nővérem, talált egy Luna nevű zenét, meghallgatta, szép volt...de a lényeg az, hogy ma mentek a majálisra és tánc fellépést volt és ezzel a zenével kezdődött, amit a neten talált. Mi lehet ez???
2013. máj. 1. 18:08
 1/3 anonim válasza:
Én nem tudom mit jelent, de pl itt ( [link] rákereshetsz az álomban szereplő dolgokra, pl labirintus, és az ilyeneknek a jelentése le van írva.
2013. máj. 4. 13:15
 2/3 anonim válasza:
pl ha zenét hallott az álomban: ha szép volt a zene akkor az harmóniát jelképez, stb, stb...
2013. máj. 4. 13:17
 3/3 Lunajanka válasza:
Az egyik jelentése az, hogy hiányzik neked Anyukád. A másik labirintus jelentése általában egy nehézséget jelen. (Közel v. távol jövőben)A zene pedig... Hát megesik, hogy az ember valamit előre lát álmában. De az is lehet, hogy üzenni akarnak neked (talán Anyukád) De nem kell engem teljesen komolyan venni. 99.99 százalékban hülye vagyok.
2013. máj. 5. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!