Miért van az alvajárás?
Figyelt kérdés
A szüleim nem egyszer mesélik,hogy éjszaka arra kelnek fel, hogy mellettük állok(pedig alszok), és nincs is közel a szobám az övékhez. Csak akkor fordul elő ha telihold van, és ha épp nem alvajárok akkor beszélek álmomban. Semmilyen altatót nem szedek (se gyógyszert),mitől lehet?2013. ápr. 10. 22:18
1/3 anonim válasza:
Álmodsz, és az agyad nem kapcsolja le a tested, nézz utána az alvásparalízisnek.
2/3 anonim válasza:
Velem is pont ez van hogy mindig aya ágya mellett kötök ki. ( visszakísér az ágyamba) Otthon már nem olyan gyakori, de amikor apánál alszom (emeletes ágyban) vagy táborban akkor azért elég rossz. Apánál mindig az ágyban rendezem a párnákat, stb. Egyszer a fejem alá gyűrve találtam a takcsit reggel... A táborban (két éve) arra kelek, hogy az emeletes ágyon aki alattam aludt az ágyába be akartam mászni. (bevertem a fejem) mostanában aya sokkal jobban alszik, ezért nem veszi észre ha ilyet csinálok. Nem akarok egéz éjjel telefonnal kamerázni, hogy mikor mi van... egyébként ez lehet attól hogy ehezen tudok elaludni? (mindig rosszalvó voltam, most is)
3/3 anonim válasza:
Ja és (utolsó válaszoló) azt szeretném hozzáfűzni, hogy azóta nem is merek táborba menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!