Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Alvajárás közben el lehet...

Alvajárás közben el lehet rakni tárgyakat? Egyáltalán honnan tudnám, ha alvajáró vagyok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Elég hosszú a sztori, és nem tudom, hogy hogy fog hangzani, de ma reggel felkeltem és eltűnt a telefonom az éjjeli szekrényről. Biztos, hogy oda tettem, mert még emlékszek arra is, hogy rá tettem a könyvemre és hogy véletlen túl hosszan nyomtam a gombot és lezárás helyett kikapcsoltam. De ma nincs ott.. Csak 3-an lakunk a házban, én, Anyu és Apu. Ők azt mondták, hogy nem tették sehova és persze nem hiszik egy szavamat se el, szóval jól leszidtak, hogy olyan trehány vagyok hogy még a telefonomat is elveszítettem. De én nagyon nagyon jól emlékszem, hogy oda tettem a könyvre és most nincs ott. A szekrény mögött sincs, a táskámba sincs, a zsebembe sincs.. Meglehet az, hogy alvajárás közben tettem el? Honnan tudnám, ha alvajáró vagyok? Nem hiszek a paranormális lényekben, hogy egy szellem vagy valami izé vitte el éjszaka, de ebbe bele őrülök, mert egyszerűen csak eltűnt.. Próbáltam felhívni, hogy kicsöng-e de kikapcsoltam este(én hülye), úgyhogy nem sok segítséget adott. Valakivel történt már hasonló?

2013. ápr. 5. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk anyai ágon öröklődik az alvajárás, nagymamám álmában kiment a házból, úgy hogy az ajtóban lévő kulccsal ki is nyitotta az ajtót. A papám szegény, ment utána, nem merte felébreszteni. Én az emeletről simán lemászkálok álmomban a lépcsőn. De ez nem teljes alvás, valahogy az álom és az ébrenlét furcsa egyvelege, tehát tudatában vagy hogy hol vagy és mit csinálsz, csak éppen egy egészen másik storyban vagy benne. Mi minden esetben ébren visszaemlékszünk az álmunkra, és tudjuk, hogy mi történt közben.
2013. ápr. 5. 11:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ez meglehet. Mondjuk a családomban senkit se ismerek aki alvajáró lenne. De akkor az azt jelenti, hogy a szüleim már észrevették volna ha éjszaka járkálok a házban, nem?
2013. ápr. 5. 12:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és persze el is felejtettem, hogy én nem emlékszek semmire tegnap este, csak az álmomra, szóval még magam se tudom.
2013. ápr. 5. 12:14
 4/7 anonim válasza:
77%
Előfordul, én egyszer belehánytam a fiókba miközben alva jártam, aztán visszacsuktam és csak a szagra lettem figyelmes:D
2013. ápr. 5. 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval ilyen is történik xD Erre se gondoltam még.
2013. ápr. 5. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
aludj a csatornába, amúgy ez egyérdekes dolog mert én a multkor a tescoba keltem fel :O
2013. ápr. 18. 13:08
 7/7 anonim válasza:
24%
Én soha nem pakolok semmit alvajárás közbe. Csak mászkálok és mindig át anyámhoz.
2013. máj. 1. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!