Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent vizzel, folyoval,...

Mit jelent vizzel, folyoval, álmodni!?

Figyelt kérdés
Minden este vizzel àlmodom hol folyòban vagyok, hol tòban,de mindig ott van egy hid is!Reggelenkènt (hiàba alszok sokat),nagyon fàradtnak èrzem magam!Mitöl vannak ilyen rèmàlmaim?Mar fèlek elaludni!
2013. ápr. 4. 22:17
 1/10 anonim ***** válasza:

változást jelent

hiszen a víz a körforgás, és tisztaság jelképe, a híd pedig egy mentsvár ahova menekülni tudsz ha a körforgás már mókuskerékharcra emlékeztet!

2013. ápr. 4. 22:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktál bevizelni?
2013. ápr. 4. 22:42
 3/10 A kérdező kommentje:
:-D Nem mär nem vagyok pisis,hàla Istennek nagy làny vagyok ès nincsenek vizelet tartàsi problèmàim!! Mien vàltozàs varhato jo vagy rossz?köszi 1. Vàlaszolo!
2013. ápr. 4. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Gyakran az érzéseket jelképezi,én imádom a tengert,mégis,ha tengerrel álmodtam mindig rossz érzés volt és én is fáradt voltam ilyenkor reggel.

De azon belül,hogy miért rossz érzés azt nem tudnám megmondani.

Talán mintha a fájdalmat jelentené.

Utoljára azt álmodtam vízzel,hogy egy ismerősöm a szerelmi

bánata miatt belefulladt egy mindössze derékig érő vízbe.

2013. ápr. 5. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor én behugyozok. :)
2013. ápr. 19. 06:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Mèg mindig szinte minden èjjel vizröl vizzel folyoval àlmodom!Ès nagyon fèlek töle!Nem tudna leírni valaki ez mièrt van :-(
2013. júl. 6. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudatos álmodást még nem próbáltál?
2013. júl. 20. 22:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem , azt hogy kell?
2013. júl. 20. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Vízéren van az ágyad, ez energetikailag nagyon kimerítő, valóban olyan érzés, mintha egy patak sodrásában próbálnál ellazulni és aludni. A híd a lehetőségét mutatja a változtatásnak. Tedd arrébb az ágyat, és megszűnik a gond, kipihent leszel!
2013. júl. 21. 14:16
 10/10 jos80 válasza:
Vizben jarni,atkelni = gondokon probleman tuljutni...ha nem kelsz at esetleg piszkos,zavaros vizben lenni= nagy gond,betegseg...nem joo..
2017. máj. 9. 15:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!