Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Nagyon rossz volt.

Figyelt kérdés

Szóval egy ideje muszáj néhány embernek egy bizonyos dolgot hazudnom. na jó nem lenne muszáj de ez most tök mindegy.

azt álmodtam hogy kiderült és mindenki szarkeverőnek meg kétszínűnek hívott. :( hiába próbáltam kimagyarázni, hogy nem úgy van ahogy gondolják (amúgy tényleg nagyon bonyolult ügy) senki se hitt nekem. reggel amikor felébredtem nagyon megkönnyebbültem hogy ez csak álom volt. de mit jelent? lehet hogy tényleg ki fog derülni?

2013. ápr. 3. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

ez lehet csak belső félelem,esetleg bűntudat,de ha régebben voltak olyan álmaid amik később bekövetkeztek arra is nagy esély van hogy hamarosan tényleg kifog derülni a dolog

remélhetőleg csak arról van szó hogy ideges vagy miatt

2013. ápr. 3. 11:04
 2/6 anonim ***** válasza:
miatta
2013. ápr. 3. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
eddig egy álmom se következett be szerencsére. mindig hülyeségekről álmodok úgyhogy nem is igazán foglalkoztam velük de az utóbbi időben tényleg furcsák. (pl. megöltem egy embert, egy hozzám nagyon közel álló emberrel beszélgetek stb. stb.)
2013. ápr. 3. 11:26
 4/6 anonim válasza:
Nem akarlak nagyon elszomorítani, de tapasztalat, meg mások tapasztalata alapján mondhatom, hogy előbb-utóbb úgyis minden kiderül! Valószínűleg te is tudod, akár csak tudat alatt és ezért is félsz tőle, s így az álmodban is jelen van. Szerintem próbáld meg elmondani az illetőknek az igazat, de csak lassacskán, hogy ne legyen megrázó nekik. Szóval ha jól csinálod, akkor senki nem fog rosszat gondolni. De ha hagyod, hogy magától bukjon ki a dolog, akkor a rosszabbik verzióra számíts! Persze ez csak vélemény/tanács. Magad döntöd el a dolgot! Némi esély van rá, hogy nem derül ki, de az nagyon elenyésző. Nekem mindig kiderült minden, akárhogy szerettem volna "takarni" a dolgokat. Úgyhogy pár éve inkább elmondom amíg még nem túl forró a talaj.
2013. ápr. 3. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóknak igaza van. Egyrészt, hogy azért álmodod ezt, mert félsz a következményektől. Másrészt meg a végén úgyis kiderülnek a titkok, csak nem mindegy, hogy hogyan. Arról te döntesz, hogy az általad megálmodott alternatíva lesz, vagy kevésbé rizikósabb megoldás. Másszóval ha te mondod el az embereknek a titkodat és nem más járatja el a száját, így nyugodtan álmodhatsz tovább. :P
2013. ápr. 3. 14:39
 6/6 A kérdező kommentje:
háát köszi mindenkinek a választ. nagyonnagyonnagyon ciki lenne bevallani arra pedig kicsi az esély, hogy kiderüljön a dolog. ezért nem is tartottam a lebukástól de lehet, hogy tudat alatt félek. :/
2013. ápr. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!