Van/lehet jelentősége?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben két féle álmom van (amire emlékszek is) De ezek visszatérőek. Az egyikben mindig szexuális jelenet van, minden szép és jó formában, ez az álom amit élvezek is. A másik viszont teljesen az ellentétje. Ez az ALIEN film az Én főszereplésemmel, persze nem olyan fonalon mint a filmbeli, teljesen más és persze sokkalta életszerűbb és félelmetesebb. Ebben állandóan meghalok :( közben szét rettegem a fejemet. Volt már, hogy könnyes szemmel ébredtem tőle. Szóval van annak oka, hogy ez a két álom váltja egymást? Nem rendszerrel, mert van mikor 2 szer a rosszabbik van és csak utána a jobbik, vagy fordítva. Egyébként kezd kicsit zavarni már mind a kettő álom, mert már jó lenne valami másról is álmodni (még a szexuális álom is kezd unalmas lenni). Természetesen nem minden nap álmodom, heti 2-3 alkalommal. És semmi olyan nem történik ezeken a napokon ami kiváltaná, legalább is szerintem. Sima álmok ezek, vagy lehet jelentőségük is?2013. ápr. 3. 04:41
1/1 anonim válasza:
Elalvas elott dugj a seggedbe egy makdaralot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!