Miért álmodom folyton egy kígyóval?
Hehe, nicsak.. reméltem hogy lesz aki támadja is a válaszom, elvégre mit ér az infó ha senki sem törődik az elhitetlenítésével?;)
Figyelj, most megmondom hogy rossz helyre jöttél packázni. Én nem tudom mi alapon támadsz valamit(~kit) amiről fogalmad sincs hogyan is működik, vagy mint egyén miket élt át, ez nem valami intelligens hozzáállás barátom... Ejj, politikusokkal csak ne hasonlítgass. Ha te megtagadod magadtól a dolgokat amik megkönnyítenék az életed, ott egye a fene a te döntésed, de ne avatkozz bele azokéba, akik viszont élveznék a hasznát. A válaszom tapasztalatból írtam, nem pedig holmi internetes cikkekből vett gyakran ferdített zagyvaságból. Mondd, komolyan jóakaratból akarsz meggyőzni valakit, miközben ilyen szavakkal illetsz ismeretleneket? > ٥ Ha a nyomdafestéket nem tűrő hangnemű kommented oka pusztán tudatlanságból fakad, abban az esetben épp hogy te vagy manipulált(és nem az olyanoktól, mint én), akkor pedig.... nos akárhogy is, csak sajnálni tudlak.
Csak helyre akartam tenni a dolgokat, ha már "volt pofád" így megnyilvánulni, hogy a te szavaiddal éljek.
Hát azok a könyvek, nálam mára ott porosodnak a polcon. Sokáig figyeltem ám az álmoskönyveket, és vártam mikor következnek be a leírtak. Senkit sem akarok elhitetleníteni, de az ott leírtakból..1:10-hez kb, hogy az következett be. A "tudásátadásos" elméletet meg egy sokat tanult kedves ismerősömtől hallottam eredetileg, és miután figyelni kezdtem én is ezt láttam embereknél. Annyi viszont igaz: egy értelmezés nem vetíthető ki mindenkire.
De ez így nagyon kusza akkor, mert ebből kiindulva akármit mondanánk, egyik sem garantálhatja hogy az fog bekövetkezni. Egy ötletem még van ha biztosra akarsz menni... Még nem telt el sok idő az álmod óta kérdező, emlékezz vissza mi történt azóta(jelentősebb események, vagy amit nyomot hagytak) és valahova jegyezd fel. Ha legközelebb is ezzel álmodsz, figyeld meg van-e valami hasonlóság az akkor és a most történt események között. Minél gyakrabban álmodsz újra valamit, annál pontosabban tudod levonni a következtetéseket. Ezt amúgy minden ébredés után megcsinálhatod, és lesz egy teljesen személyre szabott álmoskönyved. Beletelik pár évbe, mire összegyűlik annyi álom-következmény párosítás hogy kézhez véve mindig kisegítsen, de megéri szerintem. Én nemrég kezdtem bele, majd meglátjuk mi lesz.:]
Egyébként nem tudom ki hogy van ezzel, de én akkora téveszmének gondolom az általános kígyó-gonoszság összehasonlítást. Végülis nem múlik rajta olyan sok dolog, ha igaz ha nem, csak úgy zavar. :)
A tegnapi álmom miatt jöttem ide vissza..
Utolsó, ha átélted volna amit akkor én, többet kérdés nem lenne hogy egy részünknek (ami nem az agy), nagyban köze van az álmainkhoz. Én egy szóval nem mondtam hogy az agy ebben nem játszik szerepet, amit meg kell érteni hogy nem CSAK az generálja a képeket (tehát pont Te vagy, aki nem fogad be új dolgokat..:)).
Nem foglalkozom ezzel szakmai szinten, de olyan környezetben vagyok ahol mindennaposak az ilyen élmények-tapasztalatcserék. Ennél sokkal összetettebb dolgok elmagyarázására fordítottam a figyelmem, de itt is aktívabb lettem volna ha látom hogy van aki érdeklődést mutat ez iránt... Egy félreértést megelőzve, nem a reklámozott ezós dolgokkal foglalkozom(-zunk). :) Sok olyan kérdést láttam már amiben ezt kivesézték, de nem esik nehezemre beszélni erről. Ha mégis érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!