Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Majdnem havonta álmodom ezt...

Majdnem havonta álmodom ezt az ökörséget. Szerintetek? Lent le írtam mindent.

Figyelt kérdés
Mindig ugyanaz a szituáció,csak a helyek teljesen mások.Mindig valahol a szabadban játszódik,ismerös emberekkel.Elmegyek WC-re,ami természetesen a szabadban van,pedig az emberek ott járkálnak körülöttem,de az embereket nem igazán érdekli hogy ott végzem a dolgom.Nagyon cikinek érzem,de valahogy mégsem érdekel.Utoljára nállunk volt a WC a lépcsöházban,ahol csak elmenntek mellettem a szomszédok,miközben a retyón ültem.Ès mindig látom hogy a barátnöm a szomszédokhoz jár,ha nincsenek otthon.És ennyi.Barátnöm szerint lehet hogy bezárkózottnak érzem magam,pl(saját magam börtönébe élek,valószínü hogy tudattalattin is érzem hogy nem az vagyok aki vagyok/akinek kiadom magam)

2013. ápr. 1. 01:14
 1/4 A kérdező kommentje:
*egy pár éve álomodok ilyeneket,havonta visszatér kb ez az álom
2013. ápr. 1. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy épp ideje lenne a WC-re menned, ha eddig nem tetted.
2013. ápr. 1. 02:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert erősen szorongsz valamitől, félsz attól, hogy megszégyenülsz az emberek előtt...

Próbáld kicsit erősíteni az önbizalmadat, foglald le magad valami hobbival, sporttal, sétálj, fuss, kirándulj...

Kezdj el valamilyen nyelvet tanulni, FOGLALD LE MAGAD fizikailag és szellemileg is!!!...

Tele vagy félelmekkel és gátlásokkal, amit fel kellene oldanod...

2013. ápr. 1. 02:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 1. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!