Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki segitene nekem? Mit...

Valaki segitene nekem? Mit jelent az h mindennap ugynazt álmodom. állitolag szellemek csináljak ezt velem: midnig vki ölel szorosan hátulrol és nem enged el szoritsa a mellkasom. Elég iylesztő és hallom h halkan suttog a fülembe. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
akik a helyesírással jönnek azok meg a ku*va illemkönyvet dobták a fa*ba annyira bírom sík hülyék de jönnek a helyesírással takarodjatok a faszba ha csak basztatni tudjátok a másikat.
2013. márc. 26. 12:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Az alvási paralízis egy igen ritka jelenség. Hogyan lehet, hogy itt ilyen sok kérdés van erről?
2013. márc. 26. 12:16
 13/17 A kérdező kommentje:
van h az álom közbe azt gondolom h na most az egyzser hagyom magam és nem ellenkezek, h vajon mi történne? meddig tartana ez az álom, de eddig még sose mertem "bevállalni" h hagyjam magam sodródni mert nagyon ijesztő..olyankor csak az van eszembe még ki is mondom h na neee már megint Te vagy az? de arcot sose látak csak korom sötétség és mindig hátulról szoritja mellkasom..hát egyébként megnézném magam oylnkor kivülről h viselkedek a mozdulataim vagy bármi más..AZT TUDOM H CSAK AKKOR ÁLMODOM EZT HA ESTE SOKAT ZABÁLOK LEFEKVÉS ELŐTT:) DE AKKOR IS MIÉRT PONT EZT ÁLMODOM? MIÉRT ILYEN ROSSZAT?!ÉS MIDNIG UGYANAZT..
2013. márc. 26. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
hátulról átkarol és szorítja a mellkasod..már megint te vagy az..szóval ismered..talán túlsókat változtál mostanában és a régi éned próbál vissza olvadni magadba.
2013. márc. 26. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
terhes vagy
2013. márc. 28. 18:03
 16/17 Erik54 ***** válasza:
mindig kiabálsz és próbálsz szabadulni.próbáld meg szépen kérni hogy engedjen el és kérd hogy mutassa meg magát
2013. márc. 28. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
az alvási paralízis nagyon dúrva...nekem is volt anno.olyan 4-5 éven keresztűl.az elején rendszeresen úgy hogy alig mertem elaludni,aztan ritkábbb lett.és olyan 7 éve semmi hál isten.de én nem szivesen beszélgettem volna avval akit én láttam.engem mindig leszóritott mintha rám nehézkedett volna,meg mintha a takarot húzta volna le.mindig akkor eszméltem rá hogy itt van.mindig a jobb sarokban állt fekete csuhában csak a szeme látszodott.és soha nem tudtam mozdúlni.akár mikor vissza gondolok rá elkap ugyan az a félelem ami akkor,pedig már 27 éves vagyok.
2013. ápr. 2. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!