Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Barbie girl kérdése:

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

azt álmodtam hogy az EX BARÁTOMAT MEGLÁTTAM AZ ÖLÉBE UGROTTAM (tegyük fel nekem elég jó kapcsolatom van vele legjobb barátok vagyunk meg néha smárolgatunk)

és hogy sétáltunk és szembe jöttek azok a fiúk akiket ő nem bír és annyit mondott hogy látod miért nem birom őket?

utána TALÁLTUNK egy pénztárcát abba volt 1000 ft és eltettem

és kisért haza az exbarátom és ott volt egy nő és vele sok rendőr és a nő levolt tartoztatva és odajött hozzám hogy miért kell annyira megbámulnom és miért itélem el? de nagyon öreg volt a nő és phszihopata volt az álmomba

és ennyivolt

2013. márc. 25. 17:41
 1/1 anonim válasza:

Valószínűleg túlságosan elfáradtál, és emiatt álmodtál ennyi zagyvaságot össze ...nem feltétlenül van az álmoknak jelentősége...

Egyébként ezt ébredés előtt álmodtad? ...és ha igen, akkor milyen volt utána a közérzeted? Abból sok mindent le lehet szűrni.

2013. márc. 30. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!