Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt? MIt jelent?

Miért álmodtam ezt? MIt jelent?

Figyelt kérdés
A családommal nyaraltunk,tök sok mindent álmodtam,nagyon sok minden történt,jó volt,és egyszercsak furcsa lett az időjárás,nappan volt,de full sötét lett,aztán a tenger kiáradt,kb fulldokoltunk,onnan sikerült elmenekülni,aztán iszonyat meleg lett,minden tűzbe volt,és izzot a talaj,elkezdtünk menekülni,arra ahol jobb volt a helyzet,de nagyon durva volt az egész,azt hittük meg fogunk halni,én is,de azt mondtam,hogy azttól még nem adom fel,és mondtam,hogy jöjjenek,és ők se adják fel,én megfogtam az öcsémet,és vele mentem elől,és nagyon nehezen sikerült egy biztonságos helyre menekülnöm,nem volt ott senki,és kiabáltam,de nem jött válasz,kihaltság volt mögöttem,viszafelé indultam,de kipusztult minden,mire visszamentem,ott volt az öcsém,és még egy kisfiú megmenekült,meg valami fura emberek,mintha indiánok lettek volna,és tudtam,hogy meghalt mindenki,nagyon rossz volt.Nem tudom miért álmodtam ezt,mert sose nézek katasztrófa filmeket,és nem is szoktam ilyeneken gondolkozni.
2013. márc. 24. 13:58
 1/3 Kanti Szilvia válasza:

Érdekes álom. Elképzelhető hogy megálmodtál valamit, ami be fog következni, ugyanis vannak olyan nézetek, hogy egy pólusváltás előtt állunk.Állítólag gyengül a föld mágnesessége,ami jelzés értékű lehet ebből a szempontból.Olyan elképzelések is vannak, hogy egy Nibiru,hívják Marduknak, szárnyas bolygónak is,v.12. Bolygó vagy X-bolygó nevezetű bolygó(ahány kultúra , annyi név) mely 3600 évente tér vissza, pályáján haladva megközelíti hamarosan a Földünket, és ez a vonzásával óriás tsunamikat, földrengést, vulkánkitöréseket, pólusváltást fog okozni.Lehet hogy erről álmodtál, de az is lehet hogy az emberek őstudatában benne van ez az élmény, és a sok katasztrófafilm miatt a tudatuk felszínére kerültek ezek a dolgok, és ha nem is nézel ilyen filmeket, akkor is eljut hozzád az információ, mert mindannyian össze vagyunk kapcsolódva egy morfogenetikus mező nevezetű dolog által.Persze az is érdekes kérdés, hogy miért csináltnak olyan sok katasztrófafilmet az elmúlt években, valamit tudnak a "nagyok", és nem merik talán bejelenteni, mert akkor pánik törne ki, és akkor nem tudnának minket kis embereket olyan hatékonyan kizsigerelni. Igazából nem tudom, mi az igazság, csak olvasgatok ezt-azt :)

[link]

2013. márc. 27. 08:20
 2/3 Kanti Szilvia válasza:
2013. márc. 27. 09:54
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ,nagyon érdekes..:)
2013. márc. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!