Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelenthet ez...

Kivancsicsaj kérdése:

Szerintetek mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

már vagy harmadjára álmodon újra...

wmik a középkorban jácodhat mikor még wt boszorkányság meg varázslat.. nahszal a barátaimmal egy csigalépcsőn megyünk egyre feljebb és feljebb mert követünk wmi joságos boszorkányt aki egy ideje elég gyanusan viselkedik mert mászkál wmi elég titokzatos emberkével meg ő is titkolozgat.. és ahoz a lépcsőhöz mentek ők is persze varázslattal bementek a lépcső beljesébe.. aztán a barátaim hirtelen eltünnek.. mire lefutok a lépcső aljára és gyorsba egy kiseb háztömb tetején találom magam.. azon tanakodom hogyan jutok le onnét aztán végül egyszerüen csak leugrok mert nem olyan magas.. aztán jön az h belecsöppenek egy fürdőbe ott találom magam egy medve csapattal anyuval meg mamával... amitől persze rohadtul parázom rendes remegek a közelükben.. pedig nem bántanak velük fürdöcskézünk.. utána beugrik egy hirtelen kép.... a vége.. csak négykézláb kúszok és kúszok egyre beljebb a hóban a sötét erdőben hideg wn téli éjjel mégis minden látszodik persze nehezen mert csak a hó világit.. és v 3x is megjelenik egy alak ami mire odaérek mindig eltünik... wki kuszik felém és fel akar állni de nem megy... aztán már csak egy óriás fekete farkast várok h előjöjjön a semmiből aki a barátom és nemtudom mért pont ebben a képben: egy hatalmas farkas nagy hosszú fekete csapzott bundájú sötét éjfekete szemekkel whonnan ismerem whonnan tudom h barátom az.. és hát itt már nagyon paráztam rájöttem h csak álmodom és v 5x kimontam h csak álom csak álom mire megszolalt az ébresztőm.. mehettem wna tovább de nem mertem.. nan féltem és márpedigleg a barátomtól.. wmiért tutam h ő az mégis rettegtem a farkastól...

hát igy ennyi..

2013. márc. 18. 05:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudtam elolvasni, pedig érdekel. Ennél a szónál kirázott a hideg: "jácodhat". Remélem azért sikerül megfejtened.
2013. márc. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!