Vajon mit jelent?
Sziasztok.A párommal 4 hónapja vagyunk együtt.4évvel idősebb,de ez nállunk nem jelent gondot.Mindent megbeszélünk egymással,egymás lelkitársai vagyunk.A múlt éjjel azt álmodtam,hogy templomban vagyok és fentről nézem,ahogy a menyasszony és a vőlegény az oltárhoz mennek,nemtudom pontosan,de mintha magamat láttam volna,mint menyasszony.Vajon mit jelent ez az álom??
Ugyan csak a múlt éjjel azt álmodtam,hogy egy gyönyörü menyasszonyi ruhát próbálok fel.És ez vajon mit jelent?és mi köze egyik álomnak a masikhoz?Van-e valami jelentősége,hogy egy éjjel láttam mindkettőt? L/15
Az álmok mindig - néha rejtett, néha nyílt formában - a napi gondolatokat, eseményeket, végyakat tükrözik, esetleg több napra visszamenően is. A te álmodban igazán nincs semmi rejtelem vagy pláne "jelentöség", szeretsz valakit, és vele álmodsz egy esetleges jövőről.
15 éves korodban azomban még nincs "párod". Együtt jársz egy fiúval, jól megértitek egymást, és kész. A jövődet nem álmokkal, hanem tettekkel fogod alakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!