Mit jelent ha azt álmodtam, hogy plüssállatokat loptam el?
Sajnos nem emlékszek az egész álomra. csak néhány részletre, először is, rendőrnőnek álltam.
Rendőrnőnek álltam, azért, hogy be tudjak menni a nagy-kapujú kőépületbe, ahol a rendőrség tartózkodik... És így alkalmam nyíljon, plüssállatokra szert tenni. Barna színű plüssökre, amik közül valamelyik sima szőrgombolyag volt, mások sündisznók voltak. (aranyosak). Rómában voltam a Nagy Téren, azzal a különbséggel, hogy északiasan komor/sötét hangulata volt. Ahogy a téren mentem, találtam kosárdarabokat, amiket egymásba lehetett helyezni. Szóval ahogy sétáltam egyre több kosárdarab gyűlt össze, amiből végül kiraktam egy egész kosarat és azt lóbáltam a karomon hazafelé. A kosár piros színű, csillámos borítású darabokból állt. Kicsit zőrgős hangott hallatott, ahogy a ruhámnak súrlódott járás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!