Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha azt álmodtam,...

Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy egy ismerösőm meghalt?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 06:05
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
semmit
2009. szept. 9. 12:43
 2/9 anonim válasza:
68%
Valószínűleg semmit, csak tudat alatt félsz attól, hogy meghal.
2009. szept. 9. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen volt a helyszín és a történés amit álmodban láttál? Előfordul, hogy az ember életében 1-2 szer meglátja a jövőt.
2009. szept. 9. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.
2009. szept. 9. 15:18
 5/9 anonim válasza:
100%
Freud szerint az álom vagy egy vágyadat fejezi ki, vagy egy félelmedet. itt inkább az utóbbi.
2009. szept. 10. 19:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy álmoskönyv szerint a kapcsolatotok, hozzájuk fűződő viszonyod megváltozását jelentni. Semmiképpen sem jövőbelátás, nyugi. :)
2009. szept. 15. 19:46
 7/9 anonim válasza:
100%

akiről álmodtál az a valóságban tovább él

szerintem....

2009. szept. 16. 21:27
 8/9 anonim válasza:

én többször apukám halálát álmodtam meg:/

de nekem azt mondták hogy azért mert sokat gondolok rá és az eltávolodás miatt is..:)

2010. jún. 26. 01:42
 9/9 anonim válasza:
ha valaki meghalt, jelentheti azt is, hogy egy új ember lép az életedbe. jelentheti azt, is hogy lezárult az életed egy szakasza - ez attól függ, hogy mennyire ismerted az embert
2010. aug. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!