Mit jelent, ha azt álmodtam, hogy egy ismerösőm meghalt?
Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 06:05
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg semmit, csak tudat alatt félsz attól, hogy meghal.
3/9 anonim válasza:
Milyen volt a helyszín és a történés amit álmodban láttál? Előfordul, hogy az ember életében 1-2 szer meglátja a jövőt.
4/9 anonim válasza:
HALÁL Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.
5/9 anonim válasza:
Freud szerint az álom vagy egy vágyadat fejezi ki, vagy egy félelmedet. itt inkább az utóbbi.
6/9 anonim válasza:
Egy álmoskönyv szerint a kapcsolatotok, hozzájuk fűződő viszonyod megváltozását jelentni. Semmiképpen sem jövőbelátás, nyugi. :)
7/9 anonim válasza:
akiről álmodtál az a valóságban tovább él
szerintem....
8/9 anonim válasza:
én többször apukám halálát álmodtam meg:/
de nekem azt mondták hogy azért mert sokat gondolok rá és az eltávolodás miatt is..:)
9/9 anonim válasza:
ha valaki meghalt, jelentheti azt is, hogy egy új ember lép az életedbe. jelentheti azt, is hogy lezárult az életed egy szakasza - ez attól függ, hogy mennyire ismerted az embert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!